Most, hogy teljesen hepik vagyunk és Kenzi végre megtalálta a boldogságot – hallgattunk szép zenét a múltkor. Ezúttal szent rendőrkutyánk (farkasunk), Dyson keveredik bűnügybe. Nagyon unatkozik ez az Una Mens.

LostGirl22

Valójában én nagyon kedvelem Dysont, ennél fogva sok női nézővel együtt nem bántam ezt az ügyet, mert bár sajnáltuk, az epizód nagy részét azonban félmeztelenül töltötte. Emellett jó volt végre valamicskét megtudni a farkas életéről, s bár tudjuk, hogy az igazság harcosa és cuki és egyebek, de körülbelül ennyit tudtunk meg három évad alatt róla. Most ez végre megváltozott. Mindezt párhuzamos szálvezetésen keresztül ismerjük meg, ugyanis egyrészt Bo szeretné megmenteni szívszerelmét és némi segítséggel bejut a fiúkája emlékeibe, másrészt ő maga is mesél Kenzinek – aki mellesleg egy telefoncsörgésen megbukott szabadítóakció keretein belül került szintén rács mögé és nagyon ráérnek, miközben a saját kivégzésükre várnak. Nem mellesleg imádtam, ahogy felvezette kedvesen, hogy mi történt: „Akár hiszed, akár nem, egy cipővel kezdődött minden.” Ez a mondat csupán azért fogott meg annyira, mert az ilyen kis apróságokban mutatkozik meg általában a gyengédsége és a szeretete. Kenzi esetében, ha cipőről van szó, akkor az már egy jó sztori – ez szerintem nagyon cuki volt.

LostGirl24

Az is tetszett, hogy megtudtuk belőle, hogyan is alakult az a kolónia annak idején, melynek a közepén jelenleg Bo-ék ücsörögnek. Sosem gondoltam, hogy az csak úgy ott termett , most pedig végre megtudtuk, hogyan is került oda. Ja és amúgy Trick menőn tud verekedni bottal, piros csuhában.

LostGirl23

Viszont voltak nagyon kihasználatlan momentumok. Ugyan az orákulum előre szólt, hogy amikor belépünk valaki emlékeibe, felbukkanhatnak ismerős arcok, akik nem azok, akiket látunk, de szerintem ki lehetett volna használni ezt is (bár ki tudja, mit hoz még a jövő). A fenti figyelmeztetésnél fogva amikor Bo belépett az emlékbe, megjelent a doki. Pontosabban nem a doki, csak úgy nézett ki, mint ő és szépen énekelt szép ruhában – én egy ilyet azért kihasználtam volna a kedves készítők helyében. No, de minden vágyam nem teljesülhet.

Vagány kis epizód volt, de most már elég lesz a fillerekből. Gyerekek, ha sokáig húzzátok az agyamat, morcos leszek!

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .