Két éves a Grimmauld tér 12

g12

Végre ez a szombat is eljött, a G12, az az, a Grimmauld tér 12, Magyarország első és egyetlen Harry Potter cosplay klubja. Találkozás a Nyugati pályaudvarnál, ahol egy hirtelen ötlettől vezérelve keresni kezdtük a 9 és ¾-dik vágányt, volt, aki jót nevetett a dolgon, de akadta olyan vonatra várakozó, aki biztosra vette, hogy a tízedik vágány környékén megtaláljuk. Aztán irány a Margitsziget, sétálva, mindenkin talár, süveg vagy éppen napszemüveg – igen, mi is nevettünk a dolgon.

Az első találkozásom a klubbal tavaly nyáron volt, oda Ixi hívott meg és annyira élveztem, hogy azonnal rákaptam a dologra. Előtte sosem mertem cosplayben megjelenni sehol, de mikor végre találkoztam hozzám hasonló „őrültekkel” a dolgok megváltoztak és azóta vadászom a conokat (az Animekarácsonyról itt olvashattok).

A Margitszigeten egy rom közelében ültünk le piknikezni – kicsit Roxfortos hangulatban. Elsőnek a csoport további tevékenységét beszéltük meg, a jövőbeni terveket és eseményeket, ahol részt veszünk és népszerűsítjük a G12-őt. Aztán következett a játék: kvíz verseny, vetélkedők és az ismert Beugró Harry Potteres verziója. A végén már a kötetlen beszélgetés került előtérbe, itt már előkerültek a fandomon kívüli dolgok is. Tippeket és ötleteket cserélgettünk paróka vásárlás vagy éppen cosplay készítés témakörében.

Mindenki, aki szereti Rowling által megteremtett világot jelentkezhet a csoportba, vannak még betöltetlen karakterek. Én nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeret jókat beszélgetni és nevetni.

Ez megint egy fantasztikus nap volt, boldog és büszke mardekáros diák vagyok és az is leszek, mindig!

Grimmauld tér 12.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.

1 hozzászólás

  1. Visszajelzés:Két éves a Grimmauld tér 12 - Cosplay.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..