Ez az epizód számomra különösen élvezetes volt. Végre sorra kerültek az én kedvenceim is és egész vagány volt néhány apróbb problémától eltekintve.

LostGirl38

Kezdőjelenetnek egy igen morbid képet kaptunk egy úszkáló nőről, aki út közben elhagyta a lábát. Kicsit lestem, hogy most mégis miért mentünk át horror műfajba, de végül ez nem történt meg. Lábelhagyós hősünk béreli fel később Kenziéket, hogy segítsenek megoldani a rejtélyt. Hogy megoldják az ügyet, be kell épülniük a hölgy munkahelyére és megláthatjuk Kenzit kosztümben, Dysont pedig postásként – aztán hamar kiderül a turpisság. Sellő van a dologban, ráadásul nem is egy. Az egész epizód alatt azon ment a huzavona, hogy vajon melyikük a rosszfiú/lány. Számomra ez enyhén szappanoperásnak tűnik és ebből a szempontból nem élveztem. Viszont tetszett az uszony és nagyon örültem a sellős témának, mert én nagyon szeretem őket.

LostGirl37

Bo emlékeiről kaptunk közben flashbackeket, hogy valójában mi is történt a vonaton, hogy lett ő sötét és egyáltalán honnan jött ez a pasas, aki Rainernek nevezi magát. Ebből derült ki, hogy valójában miért köteleződött el a lány a sötét oldalhoz, valamint a viszony kibontakozását is végignézhettük, ami erősen sablonok alapján ment: bizalmatlan viszont, végül egy óvatlan pillanatban nagy titkok elárulása és végül dúl a love – hát egyem meg. No comment. Emellett megtudhattuk, hogy Rainer a jó és a rossz oldal megszüntetésén ügyködik, melybe immáron Bo is besegít, s így mentek közösen az Una Mens ellen. Már kifejezetten hiányoztak az életemből ezek a savanyú, stílustalan élőlények. Erre persze nekik az lenne a megoldás, hogy mindenkit meg akarnak ölni, akit Bo szeret. Kifejezetten emberbaráti ez a szervezet, nem? Legközelebb nekik utalom az adóm egy százalékát.

LostGirl39

Akcióban szokás szerint nem volt hiány, jó kis verekedéseket láthattunk ismét – kezdem azt érezni, hogy emiatt nézem a sorozatot – és hát a sellőkkel sem egyszerű elbánni, de Lauren elég jól feltalálta magát. Elkezdtem tisztelni őt ezek után. És természetesen most sem maradhatott el az epizód végéről a csavar egy végzetes tévedésről. Még mindig nem tudom, mit akarnak ebből kihozni a végére, de azért nem csinálják rosszul.

LostGirl40

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .