Már a kezdő képkockák meggyőztek arról, hogy hosszú ideig vezetni fogja nálam a „kedvenc horror sorozat” listát és így is lett. Nem tudom – de elvileg igen –, hogy ki volt az az elborult elméjű, aki felelős ezért a gyöngyszemért, de minden tiszteletem és a szívem az övé (Jarrett Lee Conaway).

bite me se1e1

Egy fárasztó, munkával és idegbajjal telt nap után, mi is kapcsolhatna ki jobban, mint hörgő, csoszogó idiótákat mészárolni? Akik amúgy a való életben is az agyadra mennek – ha mellé még lenne egy karton energiaital is, de ez már egy teljesen más könyvgerinc. A részek rövidsége miatt sajna, nem tudom elkerülni a SPOILERT, így ne kövezzetek meg, ha egy-két jelenetnél kissé többet ütöm a billentyűzetemet.

bite me se1e12

Eme durva tíz percben megismerkedünk hőseinkkel, és már velük sem akárhogy: Mint egy játékban, szépen fel van sorolva az erejük, intelligenciájuk, stb. Mint a kockák legtöbbje, így muskétásaink is a normál életben totál szánni való jelenségek:  Jeff a reménytelen szerelmes, aki a helyi duhaj dani eléggé kirívóan öltözködő csajáért csorgatja a nyálát; Gregg a béna duci, aki folyton rossz lányok után sóvárog, mégis szerintem ő a szíve a csapatnak; Mike a tipikus keményített ing, ő az, akiből a jó ég nem nézné ki, hogy extrém játékos. Csupán a tévéjük rideg, digitális vérrel áztatott képernyője lehetnek azok, akik valójában. Kockák. És a záró képekben feljön az apokalipszis első jele, az elmaradhatatlan biohazard jel, szép vörös keretek között.

bite me se1e13

Egy remek sorozat, remek indítórésze az Outbreak. A szereplők már az első perctől fogva szimpatikusak –  Gregg az abszolút kedvenc –, a humor az valami frenetikus és itt jelzik is nekünk a készítők, hogy ez később sem fog alábbhagyni. A nyitóképnél feltűnő élőholtak pedig bizonyítják, hogy a sminkmesterekhez is hozzálehetne vágni egy pár aranyszobrocskát – bár azt nem tudom, mennyi jár Youtube-os sorozatnak, de üsse kavics, megérdemlik

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .