Hát már lassacskán elérünk az évadzáráshoz – már készítem is a papírzsepit –, de addig is, egy életem, sok halálom, vessük bele magunkat a Night Vision világába. A hangulat már eléggé a tetőfokára hág, Mike is szembesül élőholt csemegetáborunkkal, és Jeffék is hozzák a szokásostól jóval badassabb  formájukat.

bite me s01e04

A rész kezdetén meglátogatja hőseinket, a szexuális élete miatt eléggé ismert hölgy Marcy elzombisodott verziója és, hát jó kockáink harcolni kényszerülnek. Mike meg időközben összefut szíve szottyával – mindenki kedvencével – és egy mondattal és az elmaradtatlan internetes posztokkal meggyőzi kedvesét, hogy zombik igenis vannak, és hogy kockaként ő képes megvédeni.

bite me s01e04-1

„Because…I play video games.”

 Hát kisfiam, vörösödet sem győzted meg igazán, engem meg végképp nem. Akkor már inkább Gregg vagy Jeff – utóbbi ráadásul 100%-ig túlélő és, mint ahogy azt bemutatta, hogy a jelzőpisztollyal való ölés nagymestere is. Itt azért már eldőlt, hogy kinek mi lesz a szerepe: Jeff a született vezér, Gregg a kutató és Mike…Nos, ő csak van. Na, jó, nem, ő a taktikai ész a bandában, de azért Lauren miatt kap apait-anyait – és én meg is értem, hogy miért.

bite me s01e04-2

Night Vision. Vágjatok fejbe, ha nincs igazam, de szerintem ez lett a legjobban sikerült rész. A zombik végre teret nyernek, egyre jobban borzolják szereplőink idegeit, és  felszínre jönnek az eddig rejtett képességek is – ide lehet venni a csapatvezetést, fegyverforgatást és az „orvosi” ismereteket. Továbbá Laurent is egy enyhébb sokk éri Mike-ék házába érve, amire nekem ennyi volt a reakcióm: úgy kell neked!

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .