Na, ami ebben a részben történt, arra még legvadabb horror rémálmaimban sem mertem volna gondolni – na jó, lehet, hogy gondoltam rá, de nem hittem, hogy meg is valósítják. A recept kellemes, viszont az utóíze eléggé felemás. Nézzük is meg, hogy a The Source, mit is tartogat nekünk.

Bite me S02E071

A rész kezdetén macsó tábornokunk újra előveszi a formáját, és próbál menő lenni, de nekem valamiért csak Kőagy Őrnagy ugrik be a játékától. Jó nagy pipa (de akkora, hogy a lapról is lenyúlik)  jár azért, hogy Laurennel szemben, végre Mike is a sarkára állt, és a szemébe mondta, hogy most boldog, hiszen végre azt csinálhatja, amit akar. Az már más kérdés, hogy a való világban ezért lazán börtönbe zárnák, de legalább a vásznon ölheti az élőholtakat.Ami viszont nem tetszett nekem, az Gregg – szó szerinti – hülyének nézése. A Rainman becenév után pedig hozzávágtam az üres energiaitalos dobozomat a laptophoz. Csak azért cukkolják, mert ő tudni akarja, miért és honnan indult ki a fertőzés, ami önmagában nem gond, de már ő is kezdi a kattanás jeleit mutatni. Ha már a fertőzés és annak kiindulása van terítéken: nos, választ kapunk rá. Sajnos.

Bite me S02E072

Hogy miért sajnos? Az ötlet maga jó – kezdve az őrült dokival és a zombikkal – az viszont egy ritka ciki magyarázat,a mivel a doki előáll. Anyám borogass! Ez még rosszabb a Holtak Napja remake vega zombis ötletétől is! Mellette még nekem szőrszálhasogató az is, hogy rámutatnak a kór eredetére. A Kaptárban megértettem, az Élőholtak visszatérnek szériában is, de itt nem. Egyszerűen nem volt rá – vagy nem így volt rá – szükség.

Bite me S02E073

A The Sourcejó folytatása az előző résznek, és méltó kezdése a nyolcadiknak, és sajnos ennyi is volt csak a szerepe. Átkötő rész, lezárta az egyik konfliktust, és előkészített egy másikat, mellette pedig kezdi kibontakozni a harmadikat. De kevés tényt mondanak ki benne, és a vírus megmagyarázásával is csak az időt húzták. Ennél azért többet érdemelt volna ez az epizód.

Szerző

Avatar
Hanama
Alapító és szerkesztő

Horror, Anime és Gamefan ameddig világ a világ. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..