Vér. Mocsok. Zombik. Ezzel üdvözöl minket változatlanul a sorozat, viszont a Breakout most nem egy kis finomkodós epizód (nem mintha az eddigiek azok lettek volna), hanem talán a legvéresebb az eddigi összes közül. Lássuk is, hogy miért.

Bite me S02E091

Ugye Gregg, a tömlöcbezárás után, egy zombi katona harapásának köszönhetően megfertőződött az előző részben, és társai azon filóznak, hogy most mitévők legyenek, az az megöljék-e vagy sem társukat? Végül a józan ész felett győz a csapatszellem, és meghagyják Gregg életét, majd eléggé szorult helyzetükből Derrick menti ki őket – meglehetősen menő módon. Időközben az óvóhelyet ellepik a zombik, és Shawna már ölné meg a japán zombi csajt, de Gregg aranyos kis levelének hatására inkább a nyúlcipőt húzza fel.

Bite me S02E092

Lauren pedig – bár még mindig nem a szívem csücske – ráébred, hogy Mike-hoz és a haveri köréhez képest, a zombi védők, tényleg kattantak. Annyira, hogy engedik az élőholtaknak, hogy felfalják őket. Lauren persze elmenekül és leáll vitázni a tábornokkal, aki emiatt bezárja, és a többiek után ered.Nem értem, hogy ez a tag miért húzza fel ennyire ezt az ügyet, ha nem is a katonaság felelős a vírusért – bár, ki tudja. Sok minden kiderülhet még az utolsó részben.

Bite me S02E09

A Breakout véres, mégis nagyon hatásos rész itt a finálé előtt: a jelenetek garantáltan felviszik az adrenalin szintedet, és – én mondom – ilyen fajta natúr trancsírhoz a Holtak Napja (1985) óta nem nagyon volt szerencsém, de mégis, vannak benne olyan jelenetek, amik miatt (például Gregg levele) még mindig nem tudom komolyan venni, és akaratlanul is megmosolyogtat.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..