Top 5 anime lány újratöltve

Miután legutóbb elégedetlenkedtetek, azt mondtátok, nem kaptatok eleget, úgy döntöttem, kedves leszek, kaptok még öt lányt. Ejnye, milyen kis telhetetlenek vagytok!

Komoe Harumachi

animecsaj1

A kis szemüveges csodánk az Eiken című animéből. A méretes keblek mellett az intellektuális hatást sugárzó szemüveget is bedobták. Te jó ég, nincs könnyű dolga.

Kirika Misono

animecsaj2

Szintén az Eiken hőse. Nem csak hogy menő lila haja van, de még nem is nagyon rejtegeti, amije van. Mondjuk, ha nekem ilyen lenne, én se rejtegetném.

Neliel

animecsaj3

Neliel igen sokaknak nagy kedvence, nem csak a fiúk, de a lányok között is. No, persze az sem elhanyagolható tény, hogy a Bleach című anime, amiben szerepel, szintén igen népszerű.

Tomo Yamanobe

animecsaj4

Végtelenül naiv és kedves. Tomóra a Seikon no Qwaserből ezek a jelzők illenek leginkább. Szerencsére van, aki helyette észnél, így remekül kiegészítik egymást, amikor Sasha rendelkezésére kell állniuk.

Matsumoto

animecsaj5

Újabb Bleach-lány. Szép, és nem egyszerű eset. Elsőre az ember azt hinné, csak magával foglalkozik, de alkalmanként azért tud másokkal is törődni. Ki ne szeretné őt?

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.