Ezen a héten minden a San Diego Comic-Con körül forgott – a posztjaink, mások posztjai, az egész net. Természetesen ebből a The Wil Wheaton Project sem maradhatott ki, Wil elhozta nekünk az élményeit a rendezvényről, amit örömmel és egy kis keserűséggel fogadtam – hiszen én nem lehettem ott.

wilw

Hát, mit ne mondjak! Az eddig is egy nyílt tény volt, hogy a mi conjaink sehol nincsenek ehhez képest, de most, hogy ennyire az orrom alá dörgölték, még jobban rájöttem erre. Volt ott minden, ami kell. Mint várható volt, nem maradhatott el a Star Wars – ami gyakorlatilag mindenhol kötelező és ezt el is várjuk – Batman vs. Superman játékbemutató – na, ezt azért látni kell, én röhögtem rendesen – fentihez hasonló kötelező a Marvel-őrület. És természetesen az új filmek sem panaszkodhattak érdeklődés hiányára.

A Guardians of the Galaxyt mindenki várja, így nem volt nagy meglepetés, hogy teleplakátolták vele a cont. Továbbá egy új animációs gyöngyszem, a The Boxtrolls egy egész nagy pultot is kapott, ahol az emberek kipróbálhatták, hogyan is étkeznek a trollok. Hát, én mondjuk biztos nem kajáltam volna belőle, de volt azért bőven, aki elég bátor volt ehhez. Én azt hiszem, megmaradok a párizsis zsömlénél, az már jól bevált.

A Sharknado 2 nagyobb hype-ot kapott, mint valaha is gondoltam volna, nem csak az SDCC-n volt hatalmas őrület miatta, hanem az amerikai tévék is ezzel vannak tele. Én mondjuk annyira nem tartom nagy ötletnek, de hát ahogy érzik. Wil viszont kapott egy meghívást egy frankó kis bulira a cápásokkal, ahol – meglepő módon – minden cápákkal volt tele, no meg persze a film sztárjaival. S ha már együtt buliztak, ez utóbbi bandából egyvalaki be is ugrott a stúdióba, megmutatni, milyen menő is ő: Ian Ziering. Engem annyira nem győzött meg, de ahogy elnézem, Wilt se igazán. Ilyenkor mindig megnyugszom, hogy nem velem van a baj.

A műsor végére tartogatták a fő attrakciót: a sort! Egy ekkora volumenű rendezvényen lehet számítani rá, hogy a sor nem átvitt értelemben, hanem szó szerint is kilométeresen kígyózik. Wil kedves barátja a műsor stábjával végigjárta a sort, néhányakkal beszélgetett is, sőt, volt, aki még egy kis kézi ventillátort is kapott tőle ajándékba, hogy el tudja viselni a nagy hőséget.

Wil számára azonban a Wootstock volt a lényeg, amely a legnagyobb geekek éjszakája. Kaptunk ebből is egy kis ízelítőt, betekinthettünk a bulira, valamint néhány kedves barát még sztorikat is mesélt. Persze ilyesmit a bulvárlapokban nem olvasni, de én szívesebben hallgattam ezt, mint azt, hogy x-nek megint új pasija van. Most komolyan, kit érdekel, hogy más mikor pasizik?

Szóval elfogott egy kis kesernyés érzés, de mindenképpen nagy köszönet jár ezért a különleges részért Wilnek, amiben szokás szerint a humor sem maradt el és egy kicsit mi is ott lehettünk vele a conon. Reménykedünk tovább, hogy egyszer mi is ott lehetünk vele.

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .