Most, hogy túl vagyunk a Comic Conon, a dolgok visszatértek a régi kerékvágásba, újra itt vagyunk a filmek és Wil humorának világában. Pedig ha a két előbb említett dolgot összevonnánk, akkor az már maga lehetne a mennyország. No, de azért nem unatkoztunk szerencsére most sem a kedvenc műsorvezetőnkkel.

wilw

Meglepően sokan nézték meg a Sharknado második részét, így feltétlen kellett szánni egy fél percet arra, hogy nem értjük, miért szeretik ennyien – se én, se Wil. Viszont ha sokat beszél még róla, akkor a végén megnézem, és akkor majd itt panaszkodok nektek. Túl a megrökönyödésen új reality műsor indult (persze nem nálunk, itt sosincsenek ilyen menő dolgok) The Quest címmel. A műsor azért ígéretes, mert a szereplői egy fiktív világban élik a valóságshow-beli életüket. Na, hát azért egy ilyenbe már lehet, hogy elmennék, vagy az Éhezők viadalára.

Természetesen a humoros panaszáradat nem fejeződött be a cápás tornádó után sem. Újra terítéken a The Leftovers, ami még mindig szomorú emberekről szól és arról, hogy ők hogyan szomorúak. Én eddig se akartam megnézni, de most már tuti nem is fogom. Én enélkül is tudok szomorú lenni, ha akarok – nem akarok.

Mint bizonyára tudjátok – és remélem, várjátok is – érkezik a Guardians of the Galaxy, így meglestük, mit írnak róla a twitteren. Én eddig is tudtam, hogy ott fura dolgok vannak, én is fura dolgokat posztolok rá, de ezek az emberek még annál is furábbak. És ha már itt volt, akkor belestünk a fákat játszó színészek dolgaiba is. Ezek a karakterek – mármint a fák – ugyani méltatlanul hanyagolva vannak, pedig vannak híres fák! Gondoljatok csak a Fúriafűzre! No, most meglestük, mi rejtőzik a kéreg mögött.

Ugyan Shoutouts ezen a héten nem volt, de azért kaptunk egy vicces kis válogatást néhány filmből, játékból és animéből. Ezek után nem értem, hogy miért játszom még fantasy játékokkal, ellenben megértettem, miért szeretem az animéket – meg azt is, hogy miért nem tart senki normálisnak.

És végre játszottunk! Egy újabb izgis How Will they Bite It? játékra került sor – imádom ezeket Wilnél. A sztárvendég nem más volt, mint Matt Walsh, és őszintén szólva nagyon szeretnék vele ilyet játszani. Kemény jeleneteket válogattak olyan csattanóval, amire senki nem számított, viszont büszkén kijelenthetem, hogy már megint nyertem volna. A videók egyébként a Copperhead, a Zoborgar és a Collision Earthből érkeztek. Ebből egyet láttam, a többiről pedig sikeresen lebeszéltek ezzel a kis akcióval.

A Supercut viszont szerencsére nem maradt el és egy olyan témát kaptunk ölbe benne, amit én mindig is szerettem: a világ legfurább bankrablói. Értjük ezalatt azokat, akik a fekete maszk helyett inkább jelmezbe bújtak.

Szóval ismét dőltünk egy sort a röhögéstől, én igazából többet, mint szoktam, ami elég nagy szó, mert mindig szoktam. Play more games!

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .