Úgy tűnik, idén ez a show nem hagyja, hogy unatkozzak – na, nem mintha ez baj lenne. Kifejezetten izgis volt ez a rész is, és már a körmömet rágom, hogy mi vár jövő héten, és hogy vajon mit fogok utána rémálmodni.

ahsiv7

Elsa társulatához két új tag érkezik – pontosabban nem mindenkinek új. A páros hölgytagja még tökéletesen illik is a képbe – lévén egyel több testrésze van, mint kéne – azonban a pasas nem csak hogy nem freak, de még csúnya titkok is rejtőznek a múltjában, ami miatt van, aki nem látja szívesen. Ezek után a csávókám tesz róla, hogy az is utálja, akinek gőze sincs, hogy ki ő. Persze azt nem mondhatnánk, hogy a freakek nem provokáltak semmit, de be kell valljam, én maximálisan igazat adok neki. Merthogy Jimmy nem elégedett meg a múltkori gyilkossággal, ő bizony meg akarja mutatni a világnak, hogy ők emberi lények, és ezt lesz szíves tudomásul venni mindenki.

ahsiv5

Persze nem ez az egyetlen, ami arrafelé történik. Emlékeztek még a bohócra, ugye? No, hát akkor valószínűleg azt is tudjátok, hogy szeret embereket trancsírozni. Igen ám, de a gyilkosságok és az eltűnések feltűnnek az embereknek, pláne egy kisvárosban. Most persze az egész miatt Elsa Freak Showjának kéne szívnia, de azt hiszem, bízhatunk benne, hogy ezt a nőt nem kell félteni – végül is, Lange még nem igazán kapott töketlen szerepet a sorozat történetében.

A legkedvesebb a cirkuszban azonban talán mégis az volt nekem, hogy Bette-nek és Dotnak feladatot kell adni, elvégre nem ácsoroghatnak csak úgy, mint egy darab fa, még akkor sem, ha sziámi ikrek. Hát, nekem aztán leesett az állam, amikor sor került az esti showra, és gyanítom, hogy nektek is le fog. Itt most meg kell említsem, hogy bizony az egyik legkedvesebb olvasónk jóslata igaznak kezd bizonyulni, miszerint ezek a lányok még nagy dolgokat fognak csinálni itt a porondon.

 

ahsiv6

No, megijedtetek már, hogy elveszett a kedvenc bohócom? Nyugi, megvan még, és nem ül a hátsóján. Ezúttal még barátot is talál magának, akivel kedvére kiélheti a vérengző hajlamait. Én mondjuk nem bíznám rá az életemet, de az emberek bolondok, ez már csak abból is látszik, ahogy ezek ketten egymásra találtak. Egyébként érdekelne a véleményetek: csak szerintem a világ legszomorúbb karaktere ez a szadista, vigyorgó bohóc, vagy más szerint is? Lehet, hogy túl költői lélek vagyok. Ugye nem haragszotok?

ahsiv8

Ugye nem csak én vagyok ennyire besózva? Imádtam ezt a részt az összes percében, és bár még mindig le vagyok sokkolva az új hölgyeménytől – kicsit alpári nekem, mint karakter szinten, mind entitásként – teljesen elégedetten dőltem hátra. Mindent megkaptam amit akartam: vicceket, freakeke és tragádiát – mert hogy az is akad.

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .