Láttátok már Nick Jonast milliméteres hajjal? Egyáltalán akartátok látni? Ha nem, most akkor is láthatjátok, merthogy a Kingdomban így fog szerepelni. Nem áll neki túl jól, de kárpótol helyette sok izmos pasi, csinos lányok és egy regimentnyi bunyó.

kingdom4

A sorozat nagy része a Navy St. edzőteremben folyik, ahol az ifjú titánok edzenek. A hely fejeséről, Alveyról (Frank Grillo) nem sokat tudunk meg egyelőre azon kívül, hogy szeret káromkodva futni, figyel a védenceire és jól néz ki. A Navy St-ben edz Nate (Nick Jonas) is, aki igen ígéretes, és nem mellesleg Alvey fia. No, igen, ezt is lehet örökölni. Alvey másik fia viszont nem ilyen fényes, mégis belőle kaptuk a legnagyobb dózist a pilotban. Mondjuk valóban elég érdekes karakter – bár, ha engem kérdeztek, kicsit sablonos.

kingdom1

A csajok szépek, pont azt csinálják, amit máshol is, de ennek most helyt adok. Végül is elég ramatyul nézne ki ebben a sorozatban, ha valami szappanoperát vágnának bele. Valójában róluk még kevesebb infót szolgáltattak a készítők, mint a srácokról, így aztán a fene se tudja, mi lesz ebből még később.

kingdom3

Én még pilotban ennyi titkolózást nem láttam, de meg kell hagyni, hogy nagyon jól csinálták, mert a célját elérte a dolog – még kíváncsibb lettem. Legalábbis én gyanítom, hogy ez volt a cél. Mert hát végül is mennyit tudattak velünk? Nagyjából annyit, hogy itt van egy rakás pasi, akik jól néznek ki és szeretnek bunyózni, meg van itt egy rakás csaj, akiknek így, vagy úgy köze van a srácokhoz. Jó, azért ez egy erős túlzás, mert van, akiről lehet tudni, mi köze van ehhez az egészhez, de ha most ezt elárulnám, nem néznétek meg.

Nekem már azért hiányzott egy ilyen sorozat, mert bár imádom azt a sok fantasyt és horrort, ami körülvesz, le se tagadhatnám, hogy a pasik sportjai – és bármi, aminek ehhez köze van – sokkal jobban érdekel, mint mondjuk a legújabb divat. Mindezt bizonyítandó amerikai focimezben kuporgok itt a gép előtt és a Kingdomról pötyögök nektek.

kingdom2

Annyit már biztos borítékolhatok, hogy ez egy izgalmas sorozat lesz, amit érdemes megnézni – már persze annak, aki szereti az ilyesmit – és hogy néhány hét múlva kaptok róla egy évadértékelőt, mert én bizony kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből – talán a végére még én is beugrok a ringbe.

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

One thought on “Pilotmustra – Kingdom”

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .