Hát, gyerekek, én fel vagyok háborodva! De, aggodalomra semmi ok, ezek a boldog felháborodás pillanatai – mert hogy a legjobb résznél kellett abbahagyni, mint mindig! Most bezzeg megint lehet körmöt rágni, hogy mi jöhet még?

sailormoon26

Az epizód onnan folytatódott, ahol abbahagyták – Mamoru lakásán, ahol is kiderült, hogy a szerelmesek lebuktak egymás előtt. Végre arra is fény derült, hogy Tuxedo Kamen barát, avagy ellenség, valamint, hogy miért keresi az Ezüstkristályt. Ennyi információ öt perc alatt azért megfekszi az ember gyomrát, így aztán Usagi le is lécel a sráctól és csatlakozik barátnőihez. Pihenésre azonban nincs idő, mert a gonosz ismét veszélyezteti a várost, és ezúttal nem csak energiára és a kristályra vadásznak, de Sailor Moonra is. Na, ebből hogy másztok ki, csajok?

sailormoon25

Queen Beryl végre megmutatta, hogy őt igazi gonosz fából faragták és néhány pillanat erejéig az uralkodóját is megpillanthattuk, akinek azért van annyira szüksége az Ezüstkristályra, hogy végre legyen teste – tiszta Voldemort, szerintem szép pár lennének. Beryl azonban mást forgat a fejében – de kit ne részegítene meg az a hatalom, amit a kristály ígér a tulajdonosának? Természetesen szolgái most sem hagyják cserben, Zoisite egyből rendelkezésre áll, mi pedig örülhetünk, hogy bámulhatjuk azokat a szép loknijait.

sailormoon27

*SPOILER*

És igen! Sailor V! Vagy mégsem? Valójában immáron ő is bekapcsolódik a történetbe rendesen, de ez majd csak a következő epizódban várható – most csak elhúzták az orrunk előtt a mézesmadzagot. Én azért örülök, hogy végre összeáll a csapat, mert így tudnak igazán kiteljesedni – nem mintha ezt nem tudnánk korábbról.

*SPOILER VÉGE*

Egyébként teljesen oda, meg vissza vagyok Usagi és Mamoru románcától. Korábban is említettem már, hogy némi személyiség-csiszoláson esett keresztül a srác, így most igazi romantikát sikerült tálalni. Jómagam ugyan nem vagyok lelkes híve a nagy rózsaszínségnek, de ők mindig is nagyon aranyosak voltak – és egy pillanatra még az én szívem is ellágyult, hogy mennyire odavannak egymásért.

sailormoon28

Szóval ez most egy nagyon ütős rész volt. Akciódús, szerelmes, és még direkt izgalomban is hagytak minket. Bravó! Így kell ezt csinálni, emberek!

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .