Nem hitem volna, hogy bármi is képes lesz túlszárnyalni a második rész baromságait, de a Zombie Karate névre keresztelt harmadik rész majdnem megcsinálta.  Eddig is imádtam ennek a sorozatnak a humorát, most viszont még inkább a szívemhez fércelte magát.

 TOTLD S01E034

Ebben a részben Tina eléggé elkezd aggódni a csapat épségéért, így felfogad egy harcművészeti instruktort, ám ezzel szembekerül Johnnal, akinek időközben újabb tetemes problémával kell megküzdenie – név szerint az anyjával. Közben pedig menne a forgatás ezerrel, de hát azokat a fránya önvédelmi dolgokat muszáj mindenkinek betanulnia.Nem kell mondanom, hogy mi fog ebből kisülni nem hétköznapi eseménysorozatból, de azt garantálom, hogy az epizód végére megint minden néző a kórházban fog kikötni röhögő görccsel.

 TOTLD S01E031

A Zombie Karate egy kis ízelítőt ad a zombis horrorok azon sémájából, hogy nem elég a pisztolyokkal vagy a machetével jól bánni, bizony néha be kell mocskolnia az embernek a kezét egy kis zombi vérrel – meg egyéb finomságokkal. Vicces látni a sok szerencsétlenkedő vidéki embőcöt, akik zombis tapasztalatuk ellenére nem sokat konyítanak a harcművészetekhez, de a sorozat kedvéért persze mindent megtesznek. Tetszett még Tina és John kis konfliktusa, John anyjának kissé sablonos, de történetbeillő személyisége, és az is, hogy így kaptunk némi vérfrissítést – jó az, hogyha néhány részenként megjelennek új arcokat.

 TOTLD S01E033

Szerintem ezt a szériát már nehéz lesz leütni a jó kategóriából hiszen paródiaként nem kell és nem is veszi magát komolyan, mind a történet mind a szereplők hajmeresztőek, de ez a legnagyobb erényük is – ahol kell, ott hozzák a sablont, de alapvetően látszik, hogy itt mindenki önmagát adhatja és adja is. A humorfaktor, bár a Premature Explosionban valamivel ütősebb volt, itt most robbanás helyett csomó, kezdetben szerencsétlenkedő tagot figyelhetünk és röhöghetünk ki.

 TOTLD S01E032

Mindent összefoglalva, aki eddig is velem követte ezt a szériát, az most az intenzíven van, és próbálja a túlélni a röhögő görcsöt, aki meg csak most akar becsatlakozni, az készüljön fel arra, hogy itt komolytalan kung fu fighting lesz.

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .