Nos, a Z Nation legújabb része, a hangzatos Welcome to the FU-bar eléggé vegyes érzéseket keltett bennem – többszöri megtekintésre is. Egyrészt okozott némi örömet egy régebbről előhozott szereplővel, ám a dráma még mindig túl sok, – ami nem feltétlenül fölösleges, de a mennyisége már kezd zavaróvá válni.

Z Nation S01E071

 

Cselekményünk rendesen folyik tovább: túlélőink nehezen teszik túl magukat társuk halálán – és nem mellékesen túl lassan is –, közben pedig egy eléggé durva fegyveres konfliktus közepébe csöppennek, majd feltűnik egy régebbi arc, Sketchy (Mark Carr) és az újonc Britanny (Christy Choi) – akik talán némi színt is hoznak a továbbiakban a széria elég szürkés életében. Majd Warren (Kellita Smith) fog okozni még némi kemény percet –, de ennek mibenlétét most még nem nagyon teríteném ezüsttálcára.

 Z Nation S01E072

Hogy miért is okoz nekem kisebb fejtörést ez a rész? Egyrészt mert még mindig szomorú és zabos vagyok a múlt heti rész elég csúnya pofán vágása miatt, hogy ilyen sunyi módon csak egy nagyon bátor rendező mer kiírni egy „fontosabb” szereplőt, másrészt egy kisebb öröm, hogy Sketchy visszatért a színre. Jó, nem azt mondom, hogy sok vizet zavar az ürge, de még így is, hogy csak két részt szerepelt sokkal jobban meg tudott fogni, mint Murphyt az egész pereputtyával együtt.  Britanny meg nem sokkal több egy két lábon járó fuxeszköznél, de legalább nem rinyál annyit, mint az ilyen típusú csajok általában –, igen, itt már ennek is csak örülni tudok.

 NUP_165122_0018.JPG

A Welcome to the FU-bar messze egy átlagos rész, kisebb fénypontokkal, sok fegyverrel, és bepróbálkozik némi újítással, de ez átkötő rész mivoltából ez eleve egy lehetetlen küldetés a számára. Az előző résznek ez még valamennyire sikerült is, de már ott sem volt látványos – kissé kezd lapulni a széria, és ezt minden rossz szándék nélkül mondom.

 Z Nation S01E073

Szóval, aki eddig is nézte, azt ez a rész sem fogja elijeszteni – még a kissé túl sok dráma sem –, mert minden más mellékdolog (zombi, fegyver, és ezek bő használata) mind, mind benne van még, és ez jó. Csak abban tudok reménykedni, hogy a következő részben, a Zunamiban történik valami baromi meghökkentő és lebilincselő, különben leütök valakit –, aki a rendező lesz.

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .