Nem tudom, ki volt az a hihetetlenül perverz ember, aki kitalálta ezt a részt, de már a címmel is – Dong of the Dead – teljesen lesokkolt. Szerencsére a rész nem csak az altesti humorban volt jártas, de azért mindenki készüljön fel arra, hogy itt még a zombik azon szervéről is szó lesz, amit a vitákban olyan gyakran emlegetünk.

 TOTLD S01E041

Eheti részünkben Tináék hajba kapnak a vizuális effektek mibenlétének okán, ugyanis helyi bugrisunk, John sokkal több csicsát akar – ellenben Tinával, aki sokkal inkább megy a kevesebb effekt/több smink irányba. Előző részben kiemelkedő újoncaink meg közben égnek a vágytól, hogy valami nagyot alkossanak ebben az epizódban, és ez részben sikerül is nekik – meg feljön a téma a zombi nemi szervével kapcsolatban, hogy arról effekt szempontjából miképp is szól a fáma.

 TOTLD S01E042

Igen, ez a rész messze az eddig legbetegebb, amivel a széria eddig kényeztetett engem, de a néha igencsak ízesre sikerült alpári humor ellenére a sorozat poénrészlege a régi, sőt, ezek a kis extra megvillanások, ha nem is nyerik el a kritikusok szívét, az biztos, hogy némi mosolyt akkor is csal az arcukra.

 TOTLD S01E043

 De evezzünk is gyorsan tovább másik témára: a szereplők!  Tinát eddig is bírtam, de amikor összekerül Johnnal, na, akkor ezek ketten egy verhetetlen párost alkotnak a „hogyan szívasd finoman a földig a beszélgetőpartnered” kategóriában. Feltörekvő csillagaink ellen sincs sok kifogásom, hiszen direkt ripacskodnak – de az már megint más könyvgerinc, hogy ezt mind úgy csinálják, hogy ne legyen zavaró a néző számára.

 TOTLD S01E044

A Dong of the Dead kétségtelenül a legfurcsább és legperverzebb epizód, hiszen ki akarná nézegetni egy zombi mezítelen alfelét? Ennek ellenére a sorozat minden savát és borsát hozza, de úgy, hogy ezek a kis „elmevillantó” perverzségek szimplán mellékessé válnak. Csak így tovább!

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .