Town of The Living Dead S01E04 – Dong of the Dead

Nem tudom, ki volt az a hihetetlenül perverz ember, aki kitalálta ezt a részt, de már a címmel is – Dong of the Dead – teljesen lesokkolt. Szerencsére a rész nem csak az altesti humorban volt jártas, de azért mindenki készüljön fel arra, hogy itt még a zombik azon szervéről is szó lesz, amit a vitákban olyan gyakran emlegetünk.

 TOTLD S01E041

Eheti részünkben Tináék hajba kapnak a vizuális effektek mibenlétének okán, ugyanis helyi bugrisunk, John sokkal több csicsát akar – ellenben Tinával, aki sokkal inkább megy a kevesebb effekt/több smink irányba. Előző részben kiemelkedő újoncaink meg közben égnek a vágytól, hogy valami nagyot alkossanak ebben az epizódban, és ez részben sikerül is nekik – meg feljön a téma a zombi nemi szervével kapcsolatban, hogy arról effekt szempontjából miképp is szól a fáma.

 TOTLD S01E042

Igen, ez a rész messze az eddig legbetegebb, amivel a széria eddig kényeztetett engem, de a néha igencsak ízesre sikerült alpári humor ellenére a sorozat poénrészlege a régi, sőt, ezek a kis extra megvillanások, ha nem is nyerik el a kritikusok szívét, az biztos, hogy némi mosolyt akkor is csal az arcukra.

 TOTLD S01E043

 De evezzünk is gyorsan tovább másik témára: a szereplők!  Tinát eddig is bírtam, de amikor összekerül Johnnal, na, akkor ezek ketten egy verhetetlen párost alkotnak a „hogyan szívasd finoman a földig a beszélgetőpartnered” kategóriában. Feltörekvő csillagaink ellen sincs sok kifogásom, hiszen direkt ripacskodnak – de az már megint más könyvgerinc, hogy ezt mind úgy csinálják, hogy ne legyen zavaró a néző számára.

 TOTLD S01E044

A Dong of the Dead kétségtelenül a legfurcsább és legperverzebb epizód, hiszen ki akarná nézegetni egy zombi mezítelen alfelét? Ennek ellenére a sorozat minden savát és borsát hozza, de úgy, hogy ezek a kis „elmevillantó” perverzségek szimplán mellékessé válnak. Csak így tovább!

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.