Kedves Town of The Living Dead stábja, csak egy kérdésem lenne hozzátok: Miért? Miért tettetek meg egy olyan lépést, ami teljesen fölösleges volt, és emiatt nem rakhatom többé rátok a sablonmentes jelzőt. Függönyt fel, következzék a hét sztárja, a Zombie Baby is Born.

 TOTLD se01e051

Két dolgot nem szabad tenni egy zombinániással: 1,minden szempontból minősíthetetlen zombis művet elérakni. 2, olyan sablont bejátszani, amitől már akkor elfutja a méreg, ha csak egy paródiát néz. De mindent csak előröl – gondolom, minden rendes horrorfan látta már legalább egyszer a Holtak Hajnala remake-jét. Igen, külön ki kell emelnem, hogy csak a remake, mert az eredetiben kicsit sem történik meg az, ami miatt felkaptam a vizet.

 TOTLD se01e052

Ugye ott van egy terhes nő, akit megharapnak, zombi lesz, de a párja „segítségével” életet ad egy zombi babának. Rémlik? Hát, a Town of The Living Dead stábjának nagyon derengett, és annyira meg is tetszett nekik, hogy egy teljes részt rászántak erre a témára. Adva van egy fiatal lány, aki még ember, de a benne lévő baba már zombi – arra, hogy ez hogy lehetséges, most nem nagyon mennék bele – és Tináék persze a legvégsőkig védik ezt az eléggé kedélykorbácsoló témát, hiszen ha ez történt meg anno, akkor ezen miért kell változtatni? És persze, hogy ki a legnagyobb ellen ebben: Jonh mindenbe beleszóló anyucija?

 TOTLD se01e053

Summa summarum, a rész teljes cselekménye annyi, hogy szemtanúi lehetünk egy zombi baba megszületésének bajoktól nem mentes kialakításához, meg persze ezt mennyire etikus vászonra vinni. De kérem, ebben mi a pláne? Igaz, ritka az olyan alkotás ahol mutatnak kisgyerek vagy épp csecsemő zombit, de, ha most logikusan gondolkodunk, az öregek mellett nem ők lennének a legkiszolgáltatottabbak egy ilyen katasztrófa esetén? Bár, a Z Nation első része után én azon sem lepődnék meg, ha ezt már rendszeresítenék az ilyen típusú filmekben/sorozatokban.

 TOTLD se01e054

És itt a végjáték ideje: a rész jó lett, akárcsak a többi, de bennem akkor is hagyott némi tüskét ez a zombi baba és a sablonszag – és ezt még a sorozat paródia léte miatt sem tudom teljesen megbocsátani. A Town of The Living Deadeddig is remek volt, sablon nélkül is megállta a helyét, erre jön ez.  De ezt a kis fricskát a következő részben kamatostul bepótolják – remélem.

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .