Nem is tudom, mit kezdjek ezzel a résszel. Mármint jó rész volt, végig figyeltem, nem erről van szó, csak… olyan kusza volt. Persze ismerve a sorozatot, hamarosan kibogozzuk az érthetetlenségeket, de addig is tűkön kell ülnöm.

ahsiv18

A múltkor, ha még emlékeztek, sikerült megkedveltetniük magukat a freakeknek az emberekkel, hiszem Jimmy hős lett. A srác azonban mindennek érzi magát, csak hősnek nem, és magát hibáztatja Meep halála miatt. És ha mindez nem lenne elég, valahogy a nőügyei sem állnak túl fényesen, mert míg az egyik esetben egyenesen kikosarazzák, a másik esetben még bajba is keveredik – ennek pedig az az eredménye, hogy még inkább ostorozza magát.

ahsiv19

A siker azonban másokat igenis felcsigáz, különösen Elsát, akinek még egy tévéműsort is felajánlanak. Vagy mégsem? Merthogy a pasit nem ő érdekli igazán, ráadásul nem is biztos, hogy olyan jók a szándékai, mint az elsőre tűnik. Szegény Elsa ezek után meglehetősen ramatyul érzi magát, de látszólag segíteni próbál az ikreknek. A kérdés csak az, hogy melyik opcióval járnak jobban a lányok, mivel egyik sem kecsegtet túl sok jóval.

Eközben egy kicsit jobban megismerkedhettünk Dandyvel is. Az az igazság, hogy bár eleinte nagyon rühelltem őt, az utóbbi két részben egészen szimpatikussá vált. A hisztijeit persze továbbra sem tudom elviselni, de a Psychós mosolyának még én sem tudok ellenállni. Úgy tűnik Twisty jó – jobban mondva rossz – hatással volt rá és kiteljesedni látszik. Az ő kalandjai során meglepő dolgok derülnek ki Dellről is – ami egyébként sok mindent megmagyaráz vele kapcsolatban.

ahsiv20

Tényleg irtó izgi volt amúgy, mert megint egy kicsit jobban megismertük a szereplőket, ráadásul annyi minden történt velük, hogy a néző már gyakorlatilag elveszett az események sűrűjében – talán ez is volt a cél.

Egyébként a napokban igen sok szó van arról, hogy néhány rajongó kitalálta, hogy mi az összefüggés az évadok között. Rengeteg tipp jelent már meg a Twitteren és Ryan Murphy azt nyilatkozta, hogy néhányan helyesen kitalálták. Továbbá a negyedik évadban el vannak rejtve bizonyos nyomok, amik az ötödik évadra utalnak. Én inkább nem árulom el, hátha Ti akarjátok megtalálni őket, de annyit segítek, hogy korábbi évadban is előfordult ugyanez.

ahsiv17

Kijelenthető ezek után, hogy ez a hét irtó izgalmas volt az epizódon belül és azon kívül is. Egyébként, ha nektek is vannak teóriáitok, küldjétek el nekünk, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy Ti mit gondoltok a dologról, hátha együtt mindent kitalálunk. Talán aki olvasta a horroros cikksorozatot, az tudja is, hogy szeretem az ilyesmit. No, és mindezek mellett persze kíváncsian várjuk, hogy mi lesz az ikrekkel. Én ugyanis teljesen összezavarodtam.

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .