Hét gonosz, hét orosz. Hetedik rész következik a Town of the Living Dead sorozat életében, ami a Zombie Stunt Double névre hallgat – és, itt sem kellett csalódnom  a kötelező agymenés mennyisége és minősége miatt. Jöjjön hát az a rész, ami garantáltan elveszi mindenkinek a kedvét a vak randitól.

 TOTLD S01E071

Chase, aki többszöri nézésre is egy elég anyám katonája gyerek, és itt még kiderül róla egy elég furcsa, de nem meglepő fóbia: a magasság. Na, ezt a kis ördögöt kéne legyőznie magában a kis csibének – a forgatás miatt –, ám ebben nem könnyíti meg helyzetét édes anyucija sem, aki mindennél jobban félti kisfiát, és nem rest felemelni a hangját még Tinával szemben sem – ezt a megmozdulását én azonban inkább kártékonynak könyvelek el, semmint hasznosnak. Eközben persze Bryan is hozza a formáját és sikerül Terry-t belekergetnie egy olyan szinten bizarr vak randiba, hogy az már nálam is kiütötte a mércét.

 TOTLD S01E072

A Zombie Stunt Double-ben sem kellet csalódnom. A szereplők kötelezően hozzák az eddig elvártakat, sőt még újdonságok is kiderülnek itt– ebből kinek mi fog jól és kevésbé jól esni, de garantáltan a falnak fog menni tőle a kedves néző.  Meg amúgy, érdekes kis szereplő ez a Chase: eleinte nem néztem ki belőle sokat (ez az álláspontom még most is áll), nem is annyira kedvelem, viszont a kis allűrjei, és úgy az egész tokostul-vonóstul, bizony hozzáad nem keveset a sorozat sikeréhez. Byranről meg Terryről aztán meg szó se essék – két ekkora elmehuszárt már régen hordott a hátán a föld. Amit ezek műveltek abban a kevés játékidőben, ami megadatott nekik, hát azért már rég kijárt volna egy nagy medveölelés – két taslival karöltve.

 TOTLD S01E073

Most is – mint mindig a sorozatoknál, amiket viszek – imára csapom kezeimet, hogy ne essen csorba ezen a kis sorozaton, mert akkor fejek fognak repülni és zombik fognak harapni. A Town of The Living Dead eddig bizonyított, ezután se kelljen senkinek csalódnia benne.

Szerző

Avatar
Hanama
Alapító és szerkesztő

Horror, Anime és Gamefan ameddig világ a világ. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..