Ahogy minden egyes sorozatnál, ami csak legurul Hollywood gyárainak szalagjáról, várható a vég, és sajna a Town of The Living Deadből is már csak két rész van hátra, de ez ne vegye el a kedvünket – sőt, így még több örömmel fogom végignézni a hátralévő két részt. De előbb jöjjön a széria tízedik része, a Nightmare in Jasper.

 TOTLD S01E101

No, csapjunk is egyenest a lovak közé; ugye az előző két részben történt események hatása alatt van még most is a stáb, sőt úgy látszik, hogy a városiak neheztelése miatt idő előtt be kell fejezni a forgatást – legalábbis a megszokott helyszínen. Tináéknak azonban nem fekszik az új hely– kicsit sem – és fokozásképpen még John is lelép a stábtól, így Tinának nincs más lehetősége, minthogy felkérje a híres Robert Englundot (Freddy Krueger), hogy a jelenlétével visszacsábítsa Johnt.

 TOTLD S01E102

Egy dolog van, ami annyira nem tetszett, és két dolog ami igazán bejött. Kezdjük a rosszal: azok pedig maguk Jasper város lakói. Jó meglehet érteni, hogy már elegük van a kétbalkezes stábból, de egy olyan produkció, ami nekik is csak hasznot hoz, azt nem kell feltétlenül meggyfából készült karóval bojkottálni. Ami tetszik elsősorban az, hogy John lelép – jó, úgyis tudom, hogy vissza fog jönni, így ez inkább keserédes, de akkor is. Megszabadultam egy pár perc erejéig a nyomitól! És persze az öreg Robertet sem hagyhattam ki a kedvencek listájáról. Na, aki vele nem találkozott már filmes pályafutásában (Rémálom az Elm utcában filmek), annak nem volt  gyerekkora vagy még nem látott horror klasszikust. A színész játékától még öreg koromban is rémalmaim lesznek – és ezt most a szó pozitív értelmében használom.

 TOTLD S01E103

A Nightmare in Jasper cím maga két dologra is utal: egyik részről a stáb elég kutyaszorítós helyzete, másrészről pedig a fentebb említett öregedő horror mumust is dicséri a címadó kolléga. Nagyon élvezhető kis rész a mostani, némi csavarral, a helyzethez képest sok humorral – hiszen még mindig a Town of The Living Deadről van szó, ahol nem telhet el egy epizód sem poén nélkül.

Szerző

Avatar
Hanama
Alapító és szerkesztő

Horror, Anime és Gamefan ameddig világ a világ. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .