Itt van egy újabb sorozatvég, itt van újra – vagyis csak majdnem, mert a mindent eldöntő pofonpárbaj még a záró részre marad, addig meg dőljünk hátra és élvezzük a tizenegyedik részt, ami a hangzatos Robert Englund to the Rescue névre hallgat.

 TOTLDS01E112

Egy sorozat vége felé – hiába paródia – akkor is szükséges egy elég nagy konfliktussal operáló, általában több részen átívelő probléma. Na, mi ezt megkaptuk az eddigi két részben, most azonban jön a feloldozás Robert Englund képében, aki amolyan jó filmes messiás módjára megold egy csapásra több problémát is. Első csodatételeként visszacsábítja az elkódorgott Johnt, hogy folytassa tovább a stábbal, majd ezt és az alig csökkent népszerűségét kihasználva Tina (és az egész stáb) megkérik a városi tanácsot, hogy hadd forgathassák tovább a filmet.

 TOTLDS01E113

Hát igen, hölgyek és hímek, a jó öreg Robert még mindig egy nagy arc, és, őszintén megvallva, már sajnálom, hogy nem rakták be korábban, de az írók így talán történetvezetés szempontjából jobban jöttek ki. Na, de üsse zombi, a végén (pontosabban a vég előtt) minden megoldódott: a film mehet tovább, a toporzékoló kölyök visszajött – és én csak itt látom a bibit. John amúgy is egy olyan tag, mint az Enter billentyű, de őt már csak azért is ütném, hogy ha levegőt vesz. Így nem éreztem annyira a létjogosultságát annak, hogy ő most így visszajöjjön.

 TOTLDS01E111

Végül pedig a jasperi lakosság is szemet huny az elmebeteg forgatag kis fricskáin, és a rendezés és minden egyéb mehet vissza a rendes kerékvágásba, de persze a jónak itt még nincs vége, mert még hátra van egy rész, ami majd remélem, hogy egy kerek és korrekt lezárást fog adni a Town of The Living Dead szériának.

 TOTLDS01E114

Utolsó szó jogán még ennyit: a Robert Englund to the Rescue egy remek lezárás előtti epizód, ahol felbomlik az eddig összetömörült konfliktus, a szálak 99%-a el lett varrva, az utolsó egy meg megmarad a záró résznek. Már most készítem a papírzsepit.

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .