Újra itt van a karácsony, és mi megint rövidebbek lettünk egy jó szériával. A Town of the Living Dead valódi felüdülés a sok drámai (vagy csak magát annak mutató) sorozattal szemben, valamint betekintést nyerhettünk abba, hogy még ma is ki lehet hozni valami jót a zombis témából – még ha csak paródia szintjén is. Jöjjön hát a széria záró epizódja, a That’s a Wrap.

 TOTLD S01E121

Ugye már vészesen közeledik a határidő, hogy befejezzék a forgatást, így mindenki rohangászik, mint mérgezett egér a stelázsi polcon, de a kapkodás ellenére jól mennek a dolgok. Aztán jön Chance és Terry azzal a remek ötletükkel, hogy egy zombit a tóba kéne lőni, ám a terv nem sül el olyan jól, mint azt várni lehetett volna, így még egy nem várt problémát kap a nyakába a stáb. Hogy végül Happy vagy Depi end lesz a vége a sorozatnak, azt most nem lövöm le – szerintem, aki eddig is nézte, az sejti, hogy miként  fog véget érni a Town of the Living Dead. 

TOTLD S01E122

Mit nyújtott nekünk ez a sorozat? Nem kevés humort, elmebeteg, de szerethető szereplőket és egy olyan történetet, ami valljuk be, nem a legegyedibb, de ahogy meg lett formálva– arra már azt tudom mondani, hogy a maga nemében nagyon is kimagasló. A történet végig rém egyszerű, főként a humor és a totális elmebaj szövi át, de látszik, hogy az egész stáb a szívét-lelkét beleadta (még John is).

 TOTLD S01E123

 Végül Pár szó a szereplőkről: ritkaság egy sorozatban, hogy nincs, vagy alig van olyan karakter, akit nem kedvelek, de itt a végén még John is tudta hozni a szimpatikusabb formáját, így kivételesen őrá sem tudtam haragudni. A két agyalágyult (Chance és Terry) pedig örökre a szívembe zárták magukat, és remélem, hogy ha esetleg lenne második évad (bár ennek sajna nem nagyon látom esélyét), ők akkor is ugyanilyen intenzitással ontanák magukból a vadabbnál vadabb ötleteket.

 TOTLD S01E124

Nagyon fog hiányozni a Town of the Living Dead, mert ez a tizenkét rész nemcsak arra volt jó, hogy elüssek pár percet az életemből, hanem hogy nevessek, és nézzem, ahogy válogatott baromságokat művelnek, és ennek volt a tetőpontja a That’s a Wrap. Remélem, hogy azért csináltam némi kedvet a sorozathoz, ennek tudatában nyugodtan teszem le a lantot, és vetek véget a széria leírásának.

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .