A belső gengszterem valahogy megsúgta, hogy lesz pár olyan animés követő, aki a múltkori Toriko cikk után felteszi az ekkor szokásos kérdéseket.” Ki a kedvenced? Miért ő? Azt miért nem bírod?”stb. Így, ezen írások láttán gondoltam erre a nem szokásos Top 5-re – ami azért nem szokásos, mert most csak egy animében lévő szereplőket fogok kivesézni. De nem is csépelem tovább fölöslegesen a billentyűt, jöjjön az első fogás.

toiko

 5.Jóképűnek neveztél?- Mansam

Na, kérem, ő aztán garantáltban benne van nálam a Top 5-be, még ha csak hátul is. Alapvetően is nagy arc a fazon, és ez a folytonos poénja sem idegesítő, mert mindig olyan helyzetben sütik el, hogy akkor bizony koppan is a néző számára. Emellett persze szuper badass a karaktere – de ezt az ötös fogat mindegyike elmondhatja magáról.

 mansam

4.Itadakimasu!- Toriko

Igen, nálam sajnos a címszereplő minden jó modora és ereje csak a negyedik helyre tellett, de még így is egy hatalmas űrt tölt be az animés szívemben. Mindig vicces, ha nem, akkor véresen komoly, talpig becsületes és falánk a végtelenségig. Néha csökönyös és feledékeny, de legalább olyan hatalmas szíve van, mint termete, egyszerűen csak az utána jövő három jobban megtudott fogni – ki szóval, ki hajszállal.

 Toriko_ready_for_fight

3.Egyedül eszem meg a God-ot!- Midora

A Gourmet Corp. vezetője, és a sorozat egyik főgonosza, de mégis düh helyett inkább részvétet érzek az irányába. Nem volt semmije, aztán lett, de minden összeomlott egy végzetes éjszakán, és azóta sötétségben él, de még maradt egy kevés a régi énjéből – például amikor testvére holtestét elviszi a csatamezőről, hogy ne a vadállatok martaléka legyen. Az más kérdés, hogy ő is közrejátszott Ichiryu halálában, de ez most nézzük el neki.

 midora

2. Ne légy beképzelt!- Zebra

Aki azt mondja, hogy Zebra egy olyan karakter, akinek semmi keresnivalója a Torikoban, az kérem fogyassza el a vacsoráját, mert Zebra akárhol meghallja a mondandóját és se perc alatt ott terem, hogy orvosolja a problémát. Igen, nem véletlenül ő az animék Hulk-ja, mindig, mindenhol és mindenkivel bunyózni akar, de – és ezt remélem nem hallja meg – ő egy nagyon jó ember, amit próbálna leplezni , de nem jön össze neki.

 zebra

1. Undorító!- Sunny

Most mondjátok, hogy nem lehetett sejteni, hogy ki kerül be az első helyre – bár éppen csak egy hajszállal (höhö). Mondjuk ő volt kezdetben az a karakter, aki az első perctől kezdve nagyon irritált, de utána már vártam, hogy melyik részben fog újra feltűnni és segíteni Torikoéknak. Alapvetően egy kicsit nagyon hiú, kényeske is, de ha komolyra fordul a szó, akkor nem rest bemocskolni a kezét és az élete árán védelmezni azt, ami számára kedves – legyen az szép vagy kevésbé szép.

sunny

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .