Eddig nem volt hozzám rossz a széria. Eddig. Jó, nem mondom, lehetett sejteni, hogy az elrejtett disznóságok, amiktől csak úgy bűzlött a szőnyeg, most a felszínre törnek, de akkor is – a Dead Air most egy kicsit nagyon gonosz volt.

IZombie S01E083

Livben sajnos tudatosul a tény, hogy imádott Lowelle sajnos Blaine egyik kliense – hogy kém is-e abban nem vagyok biztos – és a legutóbb elfogyasztott agy (egy, az éterben nagyon is ismert párkapcsolati „szakértő”) hatására kezdi azt érezni, hogy élőholt trubadúrja végig csak játszott vele. Eközben másik fronton is támad a szerelem: kedves dokink szemet vet Peytonra (Aly Michalka), Liv szobatársára és barátnőjére, közben pedig Blaine tovább építgeti kis agydealer üzelmeit.

IZombie S01E082

Egy kérdésem lenne ezzel a résszel kapcsolatban. Hová tették az írók a józan eszüket?  Azt még megértem, hogy miért kellett ez a bizonyos „konfliktus” Liv és Lowell közé – végül is ezt lehetett sejteni azóta, hogy a fiú feltűnt a színen –, de hogy jó doktort összehozzák Peytonnal, nálam az már egy kicsit soknak bizonyult.  Oké, okos a csaj meg minden, de amíg lehetett érezni a kémiát a két élőholt agyevő között, élő társaiknál valahogy ez kicsit sem jött át nekem – csak az izzadságszag, amivel próbálják összerakni ezt a kettőt.

IZombie S01E084

Eddig, a kissé drámaibb jelenetek ellenére is remekül szórakoztam ezen a sorozaton, de most alig húzódott mosolyra a szám. Még nem mentünk át szappanoperába (és nagy valószínűséggel nem is fogja ezt tenni a sorozat), de ez az erőltetés és elvárt konfliktus szál viszonylag egyszerű kezelése azért egy kissé fájón érintett.

IZombie S01E081

Akkor mit is kaptunk ettől a résztől? Szerelmet, kérdéseket (abból nem keveset), drámát és agyat. Ennyit, egy fokkal sem többet. A Dead Air kissé gonosz, és remélem, hogy ez a zavar az erőben a következő részben vagy megszűnik, vagy olyan lecsendesítik egy olyan szintre, hogy se élőt se élőholtat ne zavarjon.

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .