Egy múltkori kis félreértés miatt – már itt szeretném leszögezni – hogy azon szereplők, akik fel lesznek ma itt sorolva, beleillenek az címben említett „skatulyába”, de emellett a személyes kedvenceimnek is minősülnek. Nincs harcos anime kötelező tápos harcos nélkül, ám ezekből manapság már annyit kapunk, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni. Én is krokodilkönnyeket hullajtva válogattam közülük – aminek itt az eredménye.

Kazukiandmooonface

  1. Captain BravoBusou Renkin

Amikor megismertem a Busou Renkint, Captain Bravo valahogy nem tudott igazán megfogni, hiába volt erős és badass. Aztán szembekerült egy, az őrültek listájáról éppen csak egy hajszállal lemaradt Moonface-el, és – egyből felugrott ide, még ha csak az utolsó helyre is.

Captain Bravo

  1. Shinomori Aoshi – Rurouni Kenshin

A Rurouni Kenshin egyik antagonistája-ban (aki azért néha segít a hősöknek) minden megvan, amit szeretni és félni lehet: jóképű, erős, és minden szociopata tendenciája ellenére van szíve. Meg két kardja, amivel simán sashimit csinál abból, aki éppen az útjában áll, de – Levihez hasonlóan, ő sem veszti el emberségét.

Shinomori Aoshi

  1. Bacchus – Fairy Tail

Most pedig emelje fel a kezét az, aki ismeri a Fairy Tailt, és nem szereti Bacchust. Senki? Jó, én is így gondoltam. A részeges sólyom neve ellenére a józan jellemével, és a nagy átlagtól elütő erejével fogott meg. Őt az teszi szerintem az egyik legveszélyesebb mágussá, hogy hiába tök átlag (egyesek szerint egyenesen semmitmondó) a mágiája, ezt ellensúlyozva a harcművészete valami hihetetlen, és ezt kombinálva a meglévő mágiájával, alig van ember, aki képes győzelmet aratni felette – már ha részeg.

Bacchus

2.Arima Kishou – Tokyo Ghoul

Az őrültes cikkben Suzuyánál mondtam, hogy az egész szereplőgárdából csak őt, és Ayatót bírom. Na, ez most változott annyiban, hogy Ayato lecsúszott, és a helyére bekerült Arima. Hiába egy magányos farkas, mellette kiváló ghoul mészáros, aki egymaga képes megfutamodásra bírni az Egyszemű Baglyot, valamint a bajban lévő társainak elég csak meghallani azt, hogy ő a közelben van és harcol, egy csapásra visszatér beléjük  az élet. Emelem a kalapom!

Arima Kishou1

1.Zaraki Kenpachi  – Bleach

Azt hiszem ő az a tag, akit senkinek sem kell bemutatnom, és bizonygatnom, hogy miért ő a legbadassabb legény a gáton. (szinte) Csak a harc élteti, mindig erős ellenfelek után kutat, hogy aztán vagy kinyírja őket – őőő, vagy kinyírja őket. Számára ez a két opció létezik. Nem is csoda, hogy az ő szótárában olyan nem létezik, mint a „józan ész.”

Zaraki Kenpachi

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

2 thoughts on “Top 5 kedvenc Harcos karakter”

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .