Ebben a cikkben olyan animációs sorozatokban szereplő szuperhősöket próbáltam összegyűjteni, akik vagy jellemük, vagy erejük, sorsuk miatt érdekesek, ám a nagyközönség előtt alig esik szó róluk.

images (2)

Downpour&Shifter (Justice League)

Bár csak két rész erejéig szerepelt ez a testvérpár, nagyon hamar megkedveltem őket, és azok után, ami kiderült róluk, sejtettem, hogy ebből sem ők, sem az Ultimen többi része nem fog jól kijönni – kivéve Long Shadow-t, aki tudta, mikor kell időben segítséget kérni,és nem értelmetlenül másokon levezetni a haragot.

Downpour&Shifter

 Apocalypse (X-Men: Evolution)

Őszintén szólva, én akkor bírtam a tagot, amikor még nem akart mindent mutánssá változtató főmutáns lenni – akkor, amikor még En Sabah Nur névre hallgató tolvaj volt, aki népe lemészárlása miatt kezdett bele harcokkal teli vendettájába.

Apocalyps

 Cloack&Dagger (Ultimate Spider-Man)

Bírtam ezt a két ellentétes, mégis páratlan párost: Cloak a csendes, határozott harcos, míg Dagger a totális ellenpólusa, emiatt valamivel könyebben képes megbízni az emberekben. Sok szétszedhetetlen páros a szuperhősök világában, és már ők is ezen tábort erősítik.

Cloack&Dagger

 Jericho (Teen Titans)

Itthon már nem adtál le szinkronosan azokat a részeket, amiben ő szerepel – ami azért eléggé kár. Jericho, bár alapvetően egy csendes pacifista (hogy pontos legyek, teljesen néma), társai felé a végletekig elkötelezett, és egyedi képessége miatt harcban sem kell őt lebecsülni. Meg van egy érdekes kötelék közte, és Robin ellenfele, Slade között – de ez csak a képregényben derül ki.

Jericho

Ace (Justice League)

Bár eléggé őrült kiscsaj, de talán pont ezért tartozik a kedvenceim közé a Royal Flush Bandából.  Ereje már kisbaba kora óta hatalmas és veszélyes, és mindenki csak kihasználta, de bőrzubbony fellépett, mint megmentője, és remélhetőleg valamivel boldogabb jövő fog rá majd várni.

Ace

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .