A második évadnál már említettem, hogy míg a megnőtt mellékszereplő számmal együtt fejlődtek is az adott karakterek, addig a főszereplők szinte semmibe se voltak képesek váltani – na, ezt a harmadik évad képes volt elég rendesen megcáfolni! Jöjjön a Kertvárosi Gettó szám szerint a harmadik évada avagy Bűzfösvény (még inkább a bandája)  sosem nem képes feladni!

Kertvárosi Gettó 31

A harmadik évad lényegében azt a szerepet kéne, hogy betöltse, ahol már elvileg kéne látszania annak, hogy ennek a sorozatnak hamarosan vége van, ám ez koránt sincs így. Bár a részek itt azért kevésbé voltak számomra humorosak, mint a korábbi évadban, azért itt is gyakran a pad alá röhögtem magam – erre remek példa a A Date with the Booty Warrior, Tommal és kinőtt fóbiájával az élen vagy a Mr. Medicinal, ahol nagypapa a nyugtatás egy igencsak furcsa (és nem feltétlenül legális) formáját is megismeri.

Kertvárosi Gettó 33

Furcsán humoros, egyben eléggé szomorú rész volt a The Color Ruckus, ahonnan megtudjuk, hogy milyen Rumli bátyjának a múltja, családja, és hogy honnan is ered a feketék iránti gyűlölete. Bár nem tartozik Bátyja a kedvenc karaktereim közé, itt azért képes voltam megsajnálni, de akkor eszembe jutott a The Story of Jimmy Rebel névre hallgató epizód, ahol Bátyja túlzottan is rákattan a rasszista zenészre és a dalaira.

Kertvárosi Gettó 35

Főszereplők terén is megindultak az érzelmi lavinák: Hueyból egy kínai lány hozta elő a versenyszellemet, Riley tovább folytatja a „gangsta” életet, amibe néha belecsöppen a korábbi évadban már megismert Cindy. De persze a Lovely Ebony Brown a legérdekesebb rész szerelmi téren, hiszen Robert végre kifog egy olyan nőt, aki tényleg szereti őt és viszont, ám az élet (és Robert ballépései) miatt ez a kapcsolat is kudarc lesz.

Kertvárosi Gettó 32

Gonoszokból itt most is a szokásos felhozatal lesz (Ed Wuncler I), de mellette még feltűnik pár érdekesebb, de olyan sokat nem szereplő antagonista (Lamilton), és persze kapunk egy eléggé morbid kihallgatási stílussal rendelkező ügynököt, Jack Flowerst, aki minden kezdeti ellenségessége ellenére a jók oldalán van.

Kertvárosi Gettó 34

A Harmadik évad hozta azt, amit el lehetett várni tőle: volt benne humor, dráma, verekedés, drog, terroristák és elmebetegek – mindez pedig alkot egy kerek, érthető, kerek egészt.

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .