Miután a Disney elég jó reklámot csinált magának az Utódokkal, most megérkezett hozzá a minisorozat is. Amerikában pénteken startolt el a nagyjából kétperces részekből összerakott animációs sorozat.

desww4

Miután a gyerekek a jó utat választották és elénekelték ennek örömére azt a szép dalt is a film végén, itt az ideje, hogy igazán beilleszkedjenek. Mi lenne alkalmasabb erre, mint hogy Evie sütit süt egy szülinapi partira. Ezzel csak egy a probléma: Evie nem tud sütni, mivel a szigeten soha nem sütöttek sütit. Így aztán kémiai oldalról próbálja megközelíteni a problémát, amivel csak annyit sikerül elérnie, hogy a muffinok színváltóssá válnak és világítanak. Végső elkeseredésében Malhez fordul, hogy egy kis csiribával helyrehozza a süteményeket. A csiribá azonban nem játék!

Nagyon enyhe a kóstoló, amit a pilot ad, de abbanmár biztosak lehetünk, hogy sok jó poén vár ránk még az utódok bénázásait figyelve. Nehéz lesz megtalálniuk a megfelelő arany középutat mindenben, ha a nevelésük mindig a gonoszságról szólt – de legalább nagyon lelkesen próbálkoznak.

desww3

A grafika meglepően jól sikerült. Mióta leadták a Sabrina, a tiniboszorkány animációs verzióját, komolyan gondolkozom, hogy ki kéne rúgniuk a grafikusaikat. Ezúttal azonban nagyon jól sikerültek a karakterek. Mondjuk szerintem Mal haja egy kicsit nagy lett, de hát annyi baj legyen. Azt is nagyra értékeltem, hogy bár a szereplők immáron jók, a zseniális stílusukat nem hagyták el és nem bújtak rögtön rózsaszín, habos-babosba.

A folytatás elviekben huszonötödikén várható, hát engem már sikerül kíváncsivá tenni, DE követelem végre vissza a fiúkat! Én a filmben nagyon odavoltam Jayért, úgyhogy legyenek már szívesek némi teret adni most már neki.

desww2

Arra mondjuk nem nagyon érdemes számítani, hogy a rajzolásnál figyeltek az eredeti színészek vonásaira, mert ebben a tekintetben csak a Barbie mesékre hajaz a sorozat, de ettől függetlenül azért sikerült őket szépen összerakni. A másik lényeges tényező, hogy aki belevág, az kénytelen lesz megnézni a filmet is, ugyanis minden második mondat visszautal rá (legalábbis az első részben így történt).

desww1

Akinek tetszett az Utódok, annak a Descendants: Wicked World is fog, viszont jelen pillanatban se magyar szinkron, se magyar felirat nem elérhető, így aki nem tud angolul, annak sajnos még várnia kell egy kicsit. De higgyétek el, megéri.

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .