Mint az várható volt, Finn Wittrock megjelenése felborzolta a kedélyeket a Cortez háza táján. Eressz be egy pszichopatát egy gyilkos helyre, és az izgalom megüti a szívroham szintjét. Ha mindez nem lenne elég, a hely tele van titkokkal, amiket szokás szerint lassan csepegtetnek nekünk, mi pedig egyre türelmetlenebbek leszünk.

ahsv12A múlt héten Tristan meglehetősen felborzolta a kedélyeket nem csak a bemutatón, de azon kívül is. Elvégre menő dolog, ha az emberen megakad a grófnő szeme, azonban ez magával vonja azt is, hogy Elisabeth másik „kutyuskája”, Donovan nem fogja ezt jó szemmel nézni. Azonban Tristan jó alapanyagnak bizonyul; mivel nem teljesen épelméjű, a gyilkosság majdhogynem a vérében van. Ezzel nem csak úrnője tiszteletét vívja ki, de Mr. Marshét is.

ahsv9Kissé közelebbről szemügyre vehetjük most John feleségét is. A nőt erősen felkavarta, amikor a lánya elkezdett a rég halott testvéréről beszélni, miszerint találkozott vele. Egy anyának sem könnyű elveszíteni a gyermekét, hát még milyen hátszőrt borzoló lehet, ha hirtelen a gyerek róla kezd beszélni. Ez a szál viszont jó alkalmat szolgáltat arra, hogy jobban megismerjük Alexet (Chloe Sevigny), és különösképpen Holdent (Lennon Henry), aki minden halottsága ellenére a hotelben trónol.

És volt bárki, aki elhitte, hogy a Cortezben lehet békésen, csak úgy divatbemutatót rendezni? Nos, ha volt valaki ilyen naiv, akkor az óriásit tévedett. A hotel nem szereti a vendégeket – pedig ez igazán elvárható lenne egy hoteltől –, és ez alól még a nagy divatmogulok sem kivételek. És ha a szálló „vendégszeretete” nem lenne elég, ott van még Tristan is, aki immáron kicsit nagyobb hatalmat tudhat magáénak, mint egyszerű, kokós modellként.

ahsv10Akinek még jó a gyomra, az ismét betekintést kaphat Lowe nyomozó ügyeibe, amikről nem tudjuk, hogy mi közük a hotelhez, viszont meglehetősen groteszkek. Persze John jelenléte elég jót tesz az eseményeknek, mert amellett, hogy szerves része a történetnek, a néző nem érzi úgy, hogy egyedül tapogatózik a sötétben. Vak vezet világtalant, de legalább nem vagyunk egyedül.

Egyébként egyre inkább sajnálom ezt a szegény nyomozót. Nem elég, hogy ilyen borzasztó ügyeken dolgozik, és még Sally is rászállt. Lehet, nem volt valami jó ötlet a múltkor olyan békésen iszogatni és cseverészni vele? A kiöregedett, részeges, nimfomán némberekkel mindig vigyázni kell, hát nem tanította anyukád, Johnny? Tetézhető még persze a helyzet, és ettől a készítők nem is riadnak vissza. Ez már viszont legyen titok, elég annyi, hogy nem tudom, hogy bírja a csávó.

Az epizód mellesleg nem véletlenül kapta a Mommy címet, mivel a középpontjában valóban az anyukák állnak. Nem csak Alexnek kell komoly lelki fájdalmakkal megküzdenie a fia miatt, de Irisnek is. Habár ő majdhogynem együtt él Donovannel, ez azonban még nem jelenti, hogy ne veszítette volna el őt. Don igazi hálátlan gyerek, ami megmagyarázza, hogy az anyja miért is olyan mufurc. Én se lennék különösebben vidám anyja egy ilyen porontynak.

ahsv11Kijelenthető, hogy ezúttal sem maradtunk drámák, félelem és izgalom nélkül. Mindig azt hiszem, hogy nem lehet fokozni. Tavaly is azt hittem, idén is, és mindkét alkalommal óriásit tévedtem. Ezért is szeretem annyira ezt a szériát.

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .