Habár az előző rész volt a Mommy, de azért a mostaniban is akadt bőven mamiság, habár nyilvánvalóan nem abban az értelemben és formában, ahogy a legtöbb ember szokta gondolni. Ezek mellé még kaptunk néhány új szereplőt is, így elmondhatjuk, hogy a negyedik epizód is pörgött ezerrel.

ahsv13

Alex az előző részben megtalálta az elveszettnek hitt fiát, Holdent. Ilyenkor az ember logikus módon hazaviszi a gyerekét, ahogy ő is tette, azonban a kisfiú már kicsit sem olyan, mint amilyen valaha volt és ez nem csak azt jelenti, hogy sokkal creepybben néz ki. Ez akkor nyer leginkább bizonyosságot, amikor jó étvággyal lakmározni kezd a saját kutyájukból, és vissza akar térni a hotelbe. Így aztán Alexnek nincs túl sok választása, visszaviszi a grófnőhöz a fiát, aki még egy alkut is ajánl neki. Elfogadni viszont ezt nem könnyű, hiszen akkor minden megváltozna.

Érdekes egyébként, hogy eközben John is a hotelben téblábol, és ugyan válófélben vannak, azért kicsit fura, hogy nem futnak egymásba. Bár bizonyára ez is értelmet fog nyerni a későbbiekben. Persze nem csoda, hogy Johnnynak nincs ideje még ilyenekre is figyelni, miközben Sally ostromolja és még egy fura nővel is találkozik, aki nem csak megölni próbálja őt, de a tetejébe elvileg halottnak kéne lennie. Ezekre a kérdésekre azonban lassanként választ kap, de még véletlenül sem azt, amit vár.

ahsv15

A kérdéseire adott válaszokon kívül John megismerkedik Miss Evers (Mare Winningham), a szobalány történetével is. Minderre persze szokás szerint véres lepedők között kerül sor, melyet sietve a halloweenre fog, majd némi ital társaságában megtudjuk, hogy hogyan veszítette el a kisfiát. Hogy ennek mi értelme van azon kívül, hogy ezek után a rendőrrel remekül szót tudnak érteni a közös tapasztalat miatt, arról gőzöm sincs, de Murphyt ismerve meg fogjuk tudni ezt is.

ahsv14

Tulajdonképpen ebben az évadban az a nagyon jó, hogy amikor az ember azt hiszi, hogy kezdi átlátni a dolgokat és tudja, hová akarunk kilyukadni, akkor mindig csavarnak egyet a történeten, a néző pedig rájön, hogy valójában nem is ért semmit, és tévedésben volt. Velem ez az eddigi négy rész alatt minden alkalommal megtörtént, és kezdem felfogni, hogy kár elméleteket gyártanom, úgysem lesz igazam. De azért nem panaszkodom, mert nekem egyébként ez nagyon bejön.

Tristant és Donovant ezúttal sajnos hanyagolnunk kellett, pedig nekem nagyon hiányoztak, különösen Donovan, a múltkori balhéja után. Nagyon ködösen hagyták ezt a pontot a történetben és már rettentő türelmetlen vagyok, erre most még egy hetet várni is kell. Nos, igen, így kell sorozatot csinálni: tenni kell róla, hogy a következő részt is megnézzék.

ahsv16

Ezen a héten sem maradtunk unalomban, elégedetten dőlhetünk hátra. Az pedig szinte garantált, hogy a jövő hét is tartogat még meglepetéseket és izgalmakat, elvégre elég sok várakozással és kérdéssel lettünk itthagyva.

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .