Sok, hasonló típusú játékból már megtanultam, hogy nem jó, ha csak egyfajta fegyvertárral rendelkezel. A New Vegasban emiatt egy kisebb hadseregnek való fegyverarzenállal rendelkezek, amiben minden megtalálható: az alap kis 10mm-től a nehezen megszerezhető unique fegyverekkel bezárólag.

Curios_and_Relics

10.Machete Gladius

Mert minek legyen csak egy sima macheteje az embernek, ha lehet machete Gladiusa! Mondjuk ez kinézetben inkább a Kukri késre hajaz, de ezzel nem kukacoskodok a készítők felé.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  1. Oh, Baby!

Mileőtt még mindenki menekülne, hogy én itt leállok Justin Biebert énekelni – meg lehet nyugodni. Ez a kissé gázos névre keresztelt Sledgehammer igazán hatásos kis szerkezet és nem egyszer húzott már ki nehéz helyzetből.

oh baby

  1. Euclid’s C-Finder

Amennyire lenyűgözött ez a kis szerkentyű a mostani bugos szokása miatt most eléggé haragszok rá. Mert bomba ereje van (igaz egy nap csak egyszer lehet élni vele), de most még erre sem hajlandó a drága.

Euclid's_C-Findercropped1

7.Tesla-Beaton Prototype

Nem annyira tartozik azok közé a fegyverek közé, amiket magamnál hordok, de ez általában azért van, mert nem akarom hogy romoljon az állapota. Viszont amikor kell (és a Deathclawok miatt azért sosem árt), akkor kéznél van.

FNVTeslaBeatonPrototype

6.Hunting Revolver

Kedvenc revolver típusom, amit szerintem a halott, jéghideg kezeim közül sem tudnának kifeszegetni a tolvajok. Erős (sajnos nem túl csendes), és vele mindig garantált a közeli headshot.

HuntingRevolver

  1. Blade of the East

Hú apám, hogy mit nem szenvedtem meg ezért a fegyverért – ami nagy szó, lévén hogy nem vagyok a meelee elkötelezett híve.  Ennek ellenére meg lett, és kicsit sem bántam meg.

sword

4.Throwing Knifes

Itt meg már megint szinte ellentmondok önmagamnak azzal, hogy egy ilyen fegyvert emelek szinte már a dobogóra – pedig nem is sejtené az ember, hogy olykor milyen hasznos ez a fegyver, csak kár hogy kevés van belőle.

ThrowingKnifeFNV

3.Hunting Rifle

Igen, az első helyezett is mutatni fogja, hogy a rifle-ök a gyengéim. A Varmint az még okés (ahhoz van a legtöbb töltény), meg a Service is, esetleg a Gobi Campaign vagy a Ratslayer, de az a bronzérmes ez a kis „egyszerű, mégis nagyszerű” lett.

hunting rifle

  1. Vance 9mm submachine gun

Sokáig ágálkodtam a Submachine-ek ellen, utána meg beláttam, hogy minden golyó/elem zabáló tulajdonságukat leszámítva jó velük nyomulni, mivel sokkal nagyobb az esélye annak, hogy ementálivá lyuggatod az ellent.

vance

1.Anti-Materiel Rifle

És íme, ő! Bár nem unique, azért eléggé ritka (és mivel jó vagyok, nem fogok NCR rangereket ölni érte), és eléggé moderáltan használom. De amikor használom, akkor a hullahegy garantált vele.

anti mat rifle

Szerző

Avatar
Hanama
Alapító és szerkesztő

Horror, Anime és Gamefan ameddig világ a világ. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .