A titkok könyvtára nézői már régóta tudják, hogy a sorozat elképesztően erős intelligens poénokkal szolgál, de talán az eheti epizódban látott az eddigi legkomolyabb, és persze legszórakoztatóbb is egyben, avagy hogyan vicceljünk híres írókkal.

The Librarians S02E07.2

A csapat Londonban kutat Prospero után, ám egy igen különös dolgot vesznek észre, mikor Jake megment egy hölgyet az ütközéstől, miközben ő a közelben sem volt. Visszatérve a Könyvtárba azonban semmilyen jelét nem látják a dolognak a könyvben, így visszatérnek Londonba, hogy maguk derítsék ki, mi a fene is folyik az angolok fővárosában. Ezalatt Jenkins utánajár a környék történelmének. Cassandra különleges haláleseteket és baleseteket derít fel, mialatt Jake és Eve körbejárják a megadott címeket, míg végül rájönnek, hogy egy közös pont van mindenben: a közeli felkapott szórakozóhely. A csapat kicsípi magát, ám a bejutás nem könnyű, kideríteni az igazi rejtélyt pedig még annál is nehezebb.

The Librarians S02E07.3

Ugyan az elején nem tűnt nagy dobásnak a mostani epizód (sőt, még kicsit filler szaga is volt), de amint felkaptuk a történetet, már magával is rántotta a nézőt, bele a buli közepébe. A négyes eszméletlen dögösre lett alakítva, Cassandra haja, vagy Eve ruhája lenyűgöző, a bevonulásuk pedig még inkább.

A rejtély ezúttal a képekben rejlik, és a sorozat alkotói egy kedvelt horrorfilm szereplőt hoztak vissza, és adtak neki egy igazán egyedi és ötletes stílust. A csavaros történet mellé, ahogy megszokhattuk egy még csavarosabb befejezés társult. Eve megint tanúbizonyságot tett rátermettségéről és keménységéről, Jake megmutatta lágyabb és intelligensebb oldalát, míg Cassandra, nos, ő jócskán berúgott, a kijózanodás pedig külön megér egy misét!

The Librarians S02E07.1

Bár a Prospero utáni hajsza ezúttal nem haladt előre, ez talán nem is baj, hiszen a szusszanásnyi idő alatt tényleg van ideje a sorozatnak megmutatnia a karakterei mélységét, Jenkins évszázadait, és azt, ahogy ez a nem hétköznapi csapat összetart.

Szerző

Alapító és főszerkesztő

Mindig online kütyüfüggő, “csak még egy epizód” suttogó, űrhajó gyűjtögető kocka, digitális bennszülött. Igazi fangirl és PR munkatárs a Serenityn.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

One thought on “The Librarians S02E07 – And the Image of Image”

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .