Sok minden történt az elmúlt hetekben, amiből a grófnő kimaradt. Minderre persze jó oka volt, és ezek az okok végre kiderültek. Ebben az epizódban övé volt a főszerep – és mit ne mondjak, ragyogott benne.

ahsv30

Elisabeth esküvőre készül. Bizony, ráadásul a sajátjára. Habár a vőlegénnyel nem egyezik mindenben az elképzelése – igazából semmiben nem egyezik –, fejet hajt neki, hogy végül megkapja, amit akar. Persze kár lenne azt gondolni, hogy a grófnő minden ok nélkül csak úgy férjhez megy, természetesen ennél jóval nagyobb terveket sző. Ennek vannak persze akadályai is, így hát kíváncsian várom, sikerrel jár-e?

Miközben az előkészületekkel törődik, sajnos arra rá kell jönnie, hogy a rég befalazott szerelme és kedves neje viszont kitörtek. Mindez persze szuper, de vajon hová tűntek? Nyilvánvaló az aggodalma irántuk, hiszen ki tudja, milyen állapotban vannak. Nagy megkönnyebbülés lehetett, amikor épségben talált rájuk. A jelek arra mutatnak, hogy mindent onnan folytatnak, ahol abbahagyták, nekem azonban van egy sanda gyanúm, hogy a dolgok nem ilyen egyszerűek.

ahsv31

Donovan is visszatért a képernyőre a két nővel, akikkel beteljesítheti bosszúját Elisabethen. Ez remek alkalmat kínál arra is, hogy egy kicsit jobban beleáshassuk magunkat Ramona múltjába. Egészen megható történetet kaptunk Miss Royale szüleiről. Azonban a bosszú nem egészen úgy sül el, ahogy az tervben volt. És ha mindez nem elég, előkerültek a gyerekek is, akiknek a felelőssége viszont Alex vállát nyomja. Nem könnyű azért egy rakás halhatatlan kölyökkel, akiknek esze ágában sincs szót fogadni – így a hotelbe sem hajlandóak menni.

Azt hiszem ez az epizód nem kicsit megosztó lesz, mivel nem csak felborít egy csomó mindent, de további kérdőjeleket tesz a szereplőkhöz. Főként James és Elisabeth fura viaskodása ad okot a kérdésekre, hiszen az egyik pillanatban egymást akadályozzák, a másikban egymás segítik. Az egész olyan, mintha egy véget nem érő se veled, se nélküled kapcsolatban élnének, amiben egyszerre gyűlölik és szeretik egymást. Ilyet ugyan már láttunk máshol is, de az tuti, hogy nem ebben a formában.

ahsv29

Mindezen izgalmak közepette azonban van egy szomorú hírem is. Jövő héten érkezik a tizedik rész, aztán a sorozat majdnem egy hónapos szünetre megy, amíg tartanak az ünnepek. Ennek kapcsán én elgondolkoztam egyébként, hogy vajon a grófnő hogy ünnepli vajon a karácsonyt? Hullákkal díszített karácsonyfa, töménytelen mennyiségű vérkoktél és szex a vacsoraasztalon? Ünnepel egyáltalán karácsonyt, vagy már megunta az évek során? És ezen csak én gondolkozom?

ahsv32

Nagyon kíváncsi vagyok, mi mindent fog még Elisabeth leleplezni és elkövetni, mindig elámulok ezen a nőn. Kétségkívül remek mozgatórugója volt az epizódnak most is, így nyugtalanul térhetünk aludni ma is.

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .