19933

A haladó szint csupa akciómentes habkönnyű felüdülés. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a mai anime sorozatunk.

Kotoko Aihara halálosan szerelmes az iskola mondhatni legokosabb és legjobb képű tanulójába, Naoki Irie-be. Minden bátorságát összeszedve elhatározza, hogy odaad neki egy szerelmes levelet, amiben bevallja érzéseit, ám a srác jegesen visszautasítja. A csalódás miatt Kotoko feladja a harcot a fiúért. Ám egy kisebb földrengésnek köszönhetően, ami egyedül Kotokoék házát dönti össze, kénytelenek édesapja régi jó barátjához költözni ideiglenesen, aki nem más, mint Irie apja. Így rövid időn belül Kotoko bejárja a poklot és a mennyeket, s szerelme újra lángra lobban Naoki iránt. vajon képes lesz a lányt viszont szeretni, vagy egyáltalán megtűrni maga mellett?

1485930qmel61oxr3

Az Itazura na Kiss több, mint egyszerű tinédzser szerelmi dráma,ugyanis szépen végigkövethetjük, ahogy az iskolában Kotoko beleszeret Naokiba, majd ahogyan kialakul a közös vonzalom és utána hogyan boldogulnak a közös életükben, egészen a gyerekvállalásig, és szerintem ettől remek ez az imádnivaló sorozat: hogy nem m ragad le az iskolában. A szereplők tovább tanulnak, elhelyezkednek a munkahelyükön és végül egy családdá forrnak össze. Az út pedig rögös nem is kétséges, de pont ettől izgalmas, néha szívszorító, néha pedig lelket melengetően bájos.

 

Pont annyi karaktert mozgatnak, amennyit a történet elbír. Se többet se kevesebbet. A mellékszereplők többsége arra lett kitalálva, hogy Kotoko és Naoki közt borzolják a kedélyeket. Egy kis féltékenység, eltérítés, persze vannak támogató karakterek, mint Kotoko barátnői. A pozitív az, hogy nem viszik túlzásba az ezerszer is féltékeny vagyok rád dolgot. Talán Kotoko többször az, és ettől lesz hangsúlyos, amikor Naoki is kibukik egy alkalommal. Vagyis megvan a hangsúly a két főszereplő, de a mellék karakterek között is.

739b37590dbf328a77ab3d30bd29cfa61225067810_full

Had emeljek ki párat. Személyes kedvencem Naoki édesanyja, aki hatalmas arc. Már az elejétől kezdve pártolja, hogy Kotoko és Naoki összejöjjenek és mindent megtesz, hogy ez működjön. Néha nagyon feltűnő és vicces módón teszi ezt. Rajong Kotokoért mert lányának tekinti, és ekképp törődik vele.

ik6

Egy kevésbé szimpatikus karakter viszont Kinnosuke, aki minduntalan meg akarja hódítani Kotokot, de a lány csak barátként tud rá nézni. Kinnosuke nem rossz karakter, helyén van a szíve, de néha olyan kimondhatatlanul idegesítő, hogy azt hittem leolvad tőle az agyam.

Itazura_na_Kiss-romance-wall

A többi karakter is nagyon szerethető egy egy epizódban van alkalmunk jobban megismerni őket, de voltaképp a két főszereplőre összepontosít a sorozat.  Kapcsolatuk nem egyik napról a másikra alakul ki, ettől is működik jól a dolog, lassan de biztosan alakul ki a kémia, ahogy megismerik egymás jó rossz tulajdonságait. Naoki elég hidegvérű, az eszére hallgat leginkább. Kotoko pedig kissé szétszórt ügyetlen lobbanékony, de ezzel az energikus jelemmel lesz képes felolvasztani Naoki szívét és meghódítani, hiszen egy szép végül is okos, kitartó lány.

Itazura na Kiss - 24 - Large 38

Elmondhatom, hogy a Nana és a Love Com utána harmadik helyezést érte el a kis szívemben ez a sorozat. Kétszer is végigpörgettem és letehetetlen, főleg amikor tényleg valami romantikusra, viccesre mégis elgondolkodtató és megható történetre van szüksége az embernek. Mindenkinek ajánlom, akinek némi ihletre és támogatásra van szüksége e téren.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .