Mint elkötelezett Mortal Kombat-fan, vettem én is némi bátorságot meg profi kivégzőtechnikákat a neten, így gondoltam összeállítok egy rögtönzött szeretett (vagy annyira nem szeretett) karakterekből az MK univerzumból. Íme a harcos válogató:

mortal ombat1

Akit mindenki szeret: Johnny Cage

Őszintén, én még nem hallottam olyan MK fanról, aki nem szeretné Johnny Cage-t. Persze nem a legerősebb vagy a legkomolyabb karakter a harci tornán, de neki vannak a legemlékezetesebb beszólásai széles e határban.

johnny

Legerősebb Nő: Sindel

Oké, Kitana ide, Jade oda, Az MK (2011) bebizonyította nekem, hogy ha  több dudás is van a csárdában, akkor is Sindel kerül ki győztesen, ami nem rossz egy, több mint tízezer éves, nekromanciával az életbe visszahozott nőtől.

sindel

Legrosszabb rossz: Quan Chi

Na, itt már lehetne nyugodtan vitatkozni, hiszen Quan Chi –tól vannak messze rosszabb és förtelmesebb személyek (Pl: Shinnok), de szeirntem egyedül neki van olyan stílusa, hogy nem akar a tenyeredbe mászni, hanem te nyújtod neki egyből – és ő persze hűséges szavak között tövestől kitépi. Nem beszélve arról, hogy Nekromanta.

quan chi

Legszemetebb támadás: Kano

Itt legszívesebben behoznám Noob Saibot teleportálós képességét, de mivel Kano sokkal közelebb ál a szívemhez – legyünk pontosak, csak egy késdobásnyi a távolság –, így az ő fojtogató támadását emelem piedesztálra. Egy jó tipp ide: ha elakarod érni nagyon hamar azt, hogy a haverjaid a pokolba kívánjanak, akkor folyamatosan használd ezt a támadást.

kano

Aki hasznos, de annyira mégsem: Shang Tsung

Shang Tsung szinte tökéletes ellentéte Quan Chi-nek: nagy a szája, büszke képességeire, és néha hajlamos lebecsülni az ellenfelét. Nem mondom, jó kezekben piszkosul erős harcos Tsung is, de hosszútávon nem nagyon éri meg – ami kár.

shang tsung

Akitől a lefejeled a falat: Lui Kang

Na, őmiatta fognak vérdíjat kitűzni a fejemre, ugyanis én kicsit sem kedvelem ezt a kis paprikajancsit. Hoppá, hazudok, mert az Armageddonba zombiként imádtam – de csak ott. Nem a harci stílusa, vagy  használhatóságának határai zavartak, hanem pusztán az, hogy a jelleme egy ilyen szebben összehajtott papírgalacsin sablon.liu kang

Az örök semlegesség, vagy mégsem?: Ashrah

Ha minden igaz, ő is esetleg DLC-ként bekerül a MK:Xbe, ami nagyon rá is férne, tekintve, hogy a Lui Kang-nél felhozott széria óta nem volt komolyabb szerepe, pedig Ashrah egy igazán érdekes karakter –  már csak azért is, mert kevés démont ismerek, aki jóvá akar válni, és nem anime vagy sorozatszereplő.

ashrah

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .