Mint elkötelezett Mortal Kombat-fan, vettem én is némi bátorságot meg profi kivégzőtechnikákat a neten, így gondoltam összeállítok egy rögtönzött szeretett (vagy annyira nem szeretett) karakterekből az MK univerzumból. Íme a harcos válogató:

mortal ombat1

Akit mindenki szeret: Johnny Cage

Őszintén, én még nem hallottam olyan MK fanról, aki nem szeretné Johnny Cage-t. Persze nem a legerősebb vagy a legkomolyabb karakter a harci tornán, de neki vannak a legemlékezetesebb beszólásai széles e határban.

johnny

Legerősebb Nő: Sindel

Oké, Kitana ide, Jade oda, Az MK (2011) bebizonyította nekem, hogy ha  több dudás is van a csárdában, akkor is Sindel kerül ki győztesen, ami nem rossz egy, több mint tízezer éves, nekromanciával az életbe visszahozott nőtől.

sindel

Legrosszabb rossz: Quan Chi

Na, itt már lehetne nyugodtan vitatkozni, hiszen Quan Chi –tól vannak messze rosszabb és förtelmesebb személyek (Pl: Shinnok), de szeirntem egyedül neki van olyan stílusa, hogy nem akar a tenyeredbe mászni, hanem te nyújtod neki egyből – és ő persze hűséges szavak között tövestől kitépi. Nem beszélve arról, hogy Nekromanta.

quan chi

Legszemetebb támadás: Kano

Itt legszívesebben behoznám Noob Saibot teleportálós képességét, de mivel Kano sokkal közelebb ál a szívemhez – legyünk pontosak, csak egy késdobásnyi a távolság –, így az ő fojtogató támadását emelem piedesztálra. Egy jó tipp ide: ha elakarod érni nagyon hamar azt, hogy a haverjaid a pokolba kívánjanak, akkor folyamatosan használd ezt a támadást.

kano

Aki hasznos, de annyira mégsem: Shang Tsung

Shang Tsung szinte tökéletes ellentéte Quan Chi-nek: nagy a szája, büszke képességeire, és néha hajlamos lebecsülni az ellenfelét. Nem mondom, jó kezekben piszkosul erős harcos Tsung is, de hosszútávon nem nagyon éri meg – ami kár.

shang tsung

Akitől a lefejeled a falat: Lui Kang

Na, őmiatta fognak vérdíjat kitűzni a fejemre, ugyanis én kicsit sem kedvelem ezt a kis paprikajancsit. Hoppá, hazudok, mert az Armageddonba zombiként imádtam – de csak ott. Nem a harci stílusa, vagy  használhatóságának határai zavartak, hanem pusztán az, hogy a jelleme egy ilyen szebben összehajtott papírgalacsin sablon.liu kang

Az örök semlegesség, vagy mégsem?: Ashrah

Ha minden igaz, ő is esetleg DLC-ként bekerül a MK:Xbe, ami nagyon rá is férne, tekintve, hogy a Lui Kang-nél felhozott széria óta nem volt komolyabb szerepe, pedig Ashrah egy igazán érdekes karakter –  már csak azért is, mert kevés démont ismerek, aki jóvá akar válni, és nem anime vagy sorozatszereplő.

ashrah

Szerző

Avatar
Hanama
Alapító és szerkesztő

Horror, Anime és Gamefan ameddig világ a világ. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .