A múlt heti epizóddal egy új irányvonalat nyitott a sorozat, amit az eheti igencsak megfejelt és egy nagyon komoly toldalékot tett hozzá!

The 100 S03E02.2

Clarke-ot elfogták és az Ice Nation felé hurcolják, azonban a nyomában van Bellamy és csapata, akiknek útját elzárta két fa, és egy nagyon komoly csapda. A több órányi várakozás után kimerészkedők azonban egy olyan meglepetéssel találják szembe magukat, amire nem számítottak. Leginkább Montyt érinti meg a dolog, aki végre biztosat tudhat családjáról. A csapat immáron kibővülve halad tovább, hogy megmentsék Clarke életét, ugyanis a lányra biztos halál vár az Ice Nation királynőjének kezében. Ezalatt Clarke mindent megtesz, hogy akadályozza fogva tartóját, akivel sokkal több a hasonlóságuk, mint azt elsőre látni lehet.

The 100 S03E02.1

Jaha még mindig Alie és a City of Light bűvöletében él: a város, ahol nincs fájdalom, minden csupa könnyedség. Azonban Murphy nem csatlakozott hozzá, és ezt nagyon jó okkal tette, hiszen érzi, hogy itt valami nagyon nem stimmel. Ugyan Jahával és Emorival tart egy szokatlan küldetésre, közben szép lassan rájönnek, hogy mi is a valódi célja az útnak.

A mostani epizóddal is teljes mértékig elégedett vagyok, és egy korrekt nyitányt mutattak be vele az alkotók, egy olyan csavarral az epizód végén, ami tuti izgalmakat tartogat az évad egészére. Clarke küzdelme a fogva tartójával olyan, amilyennek lennie kell, ugyanis a Wanheda nem véletlenül lett az, aki, így annyira ellenkezik amennyire csak erejéből telik neki. Bellamy pedig olyan erővel kapaszkodik a lány túlélésébe, amire az első évad alapján senki sem számított volna: Clarke az egyetlen, aki képes őt megérteni, és aki hajlandó a srác szemébe mondani az igazat, ez a viszony pedig kölcsönös.

The 100 S03E02.3

Jasper nagyon nincs jó passzban, szerelmének elvesztése kifordította önmagából, és az sem segít, hogy Abby visszacitálja őt a Hegy belsejébe. Ugyanakkor talán pont itt bukkan rá a srác egy olyan megnyugvásra, ami segíthet neki, no meg egy barátra. Lincoln még mindig viaskodik régi énje és új énje között, de pont ez a harc teszi még komplettebb karakterré őt, na, meg a szeretet, amit Octavia iránt érez.

A Farm Station felbukkanása jócskán megzavarja az Égiek belső politikai viszonyát, és aki látta már az évad promóját, az tudja, hogy ebből nagyon durva dolgok is kisülhetnek majd. Nem minden vezető tűri meg azt, hogy parancsoljanak neki, és a béke a helyiekkel csak még inkább szítja a feszültséget. A háború közeleg, de vajon ki melyik félhez fog tartozni?

The 100 S03E02.4

A The 100 alkotói csapata megint egy remek epizódot tett le az asztalra, és alig várom a következőt!

Szerző

Alapító és főszerkesztő

Mindig online kütyüfüggő, “csak még egy epizód” suttogó, űrhajó gyűjtögető kocka, digitális bennszülött. Igazi fangirl és PR munkatárs a Serenityn.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .