Vannak filmek, amiket egyszerűen ki kell hagyni. Elpocsékolja az ember életét azzal a – jó esetben – 90 perccel, aminél akár főzőműsort is több értelme van nézni. Habár mi nagyon igyekszünk nektek megspórolni ezeket, mégis jónak láttam összeszedni egy csokorba, hogy mik azok a horrorok, amiket csak akkor nézd meg, ha az életed a tét.

top5nem1

  1. Marebito

Még tavaly néztem meg ezt a „filmet”. Nos, persze lehet, hogy én vagyok túl érzéketlen és buta – bár kétlem – de sem most, sem 5 perccel a film után nem tudtam/tudnám elmondani, hogy lényegében miről szól ez a film. Van ez a lány, meg van ez a kattant fickó, de hogy mi értelme volt az egésznek, arról halványlila dunsztom sincs. Lehet, addig jó. Mindenesetre csak akkor nézd meg, ha egy lakatlan szigeten élsz, láttad a világ összes MÁSIK filmjét és már nem tudsz magaddal mit kezdeni.

top5nem2

  1. Grotesque

Kamaszkorom egyik meghatározó élménye volt ez a csodás darab. Akkoriban nagyon menőnek számítottam azzal, hogy bírtam gyomorral. Mára azonban kifejezetten pocsék filmnek tartom, mivel semmi értelme nincs. Gore ide vagy oda, legyen sztori. Még az Emberi százlábúnak is van valami kifacsart, elmebeteg sztorija, itt is elfért volna valamennyi. Az ázsiaiak persze elég zakkantak, ha gore filmekről van szó, de ez nem zakkant, ez szimplán undorító és unalmas. Ilyen erővel elmehetnék az orvosira boncolást nézni.

  1. Grave Encounters 2.

Az első rész jó volt. Szemben a Paranormal Activityvel sokkal emészthetőbb és hihetőbb volt a történetvezetés, habár néhol kiszámítható volt, hogy mi fog történni. Volt egy hangulata, ami manapság kevés filmről mondható el. Aztán jött a második rész, amit kínszenvedés volt végignézni. Semmi borzongás, semmi izgalom. Hidd el, ha jót akarsz, beéred az első résszel és nem rontod el azzal, hogy megnézed a folytatást.

top5nem3

  1. Emberi százlábú

Az első két filmről már írtam igen nagy terjedelmekben, azt hiszem, nem is nagyon kell ecsetelni. Eleve azt sem értem, miért kíváncsi erre bárki – elvégre az, hogy nekem meg kell nézni, az nem jelenti azt, hogy ez érdekes is. Kevés ennél pocsékabb filmmel találkoztam blogger pályafutásom során. Ha két cikk alatt nem tudtalak lebeszélni, akkor mentsd magad még MOST! Elvesztegetnéd a drága idődet!

top5nem4

  1. Sharknado

Igen, tudom, tudom: azt mondták lehetséges. Ennek ellenére NEM jön egy hatalmas tornádó, ami bedobálja a cápákat az ablakon és senki nem fog láncfűrésszel cápagyomrokba fejest ugrani, hogy aztán kimentsen valakit, akit elvileg már félig meg is emésztettek. Ha félni akarsz valakitől, akkor félj Kayakotól, vagy xenomorfoktól. Bármitől több értelme van félni, mint egy rakás tornádóban röpködő, valószínűleg egyébként halálra rémült cápától, akiknek a fele amúgy MEG KÉNE,  HOGY FULLADJON! És ennek három része van! Kezdem félteni az emberiséget…

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .