12074778_399112250292088_8934055715101167476_n

Keresve se találhattak volna jobb helyszínt a ComiX Caffee-nál, mely képregényes és fantasy díszeivel, kellékeivel megalapozta a találkozó hangulatát. Mindenki rendelt valami csábító finomságot, aki akart. Én személy szerint a Darth Vaderes muffint próbáltam ki, és nem csalódtam. Beülve a “páholyba” szinte közvetlen az előadó mellett várakoztam, hogy lassan elkezdje. A társaság is egyre bővült, s az egyetlen zavaró tényező csak az volt, hogy előre valahogy olyanok ültek, akiket annyira nem hozott lázba a téma, s olyanok szorultak hátra, akik érdemben is hozzá tudtak volna szólni a feldobott témákhoz. Lassan tehát befutott Viki is,  és Alteron végre megnyitotta a találkozót. Már az elején érződött a hangulatból, hogy ez nem lesz egy nagyon hivatalos, szoros napirendre építő beszélgetés. A hangulat fesztelen és jó kedélyű, persze a téma adott volt, de azon belül szinte minden előkerült. Ez a behatárolt téma pedig a 2016 nagy blockbuster filmjei voltak, amit a rajongók epekedve várnak már. Meg kell, mondjam filmekkel foglalkozó bloggerként nagyon érdekelt, melyek azok a filmek, amik kihagyhatatlanok, illetve jobban érdekelt, hogy mi a véleménye a kis közönségnek, és leginkább Alteronnak. Aki nem tudná Alteron egy leginkább szuperhős filmekkel foglalkozó videoblogger, ha jobban tetszik youtuber. Eleinte szuperhős bemutatókat készített, majd megmutatta magát a világnak, és az óta sorra jönnek, a trailer elemzéses videói, a filmértékelői, egyre inkább humorosra fogva a stílust, de végig a földön maradva, próbálva minél több érdekességet megosztani. Véleménye most már ezreket mozgat meg videóról videóra, és toborozza az új rajongókat, leginkább a DC Universe táborát erősítve.

g6ns6q1j7rm_1080x576_cover

Tehát szépen elindultunk a neves filmekkel. Kezdtük a Deadpoolal, de végül is mindegyik filmnél ugyan az volt a séma. Mit várunk el, milyennek szeretnénk, mik a filmmel kapcsolatos aggályaink, mi az, ami már most nem tetszik, és mi az, ami azonnal, akár egy forgatási kép alapján is levett bennünket a lábunkról? Egyértelműen kijelentettük, hogy voltaképp ez az év a szuperhősök éve lesz, nem is véletlen. Ettől eltekintve a Harry Potter és a Disney filmjeit is várjuk, mint a Tarzant, vagy  Dzsungel könyvét. De itt van nekünk a pozitív visszhangokat kapott Warcraft film is, ami az előzetese alapján nem fog csalódást okozni. Ezzel kapcsolatban indult el a diskurálás, miszerint már nagyon ki vagyunk éhezve a jó játékadaptációkra, és ebben az évben kettőt is kapunk, mely első pillantásra sem tűnnek rossznak. Az év végi Star Wars Spin-off a Rouge One-al pedig elindult a Star Wars vita. Kinek tetszett a hetedik rész kinek nem. Mit akarunk látni a nyolcadik részben, és újra górcső alá került Kylo Ren figurája, akinek a háttértörténetére vagyunk a legkíváncsibbak és, akivel a legtöbb összeesküvős elmélet látott napvilágot, ahogy Alteron egy videójában tárgyalja is, és igen érdekes az ötlet, ajánlom figyelmetekbe.

Most-Awaited-Hollywood-Movies-of-2016-790x444

Persze akadt jó néhány oda nem illő beszólás, megjegyzés, ami legtöbbször egy fiú szájából származott, aki egy ideig viccesnek hatott, de aztán picit idegesítővé vált, Alteron pedig nyilván ismerve a srácot, sokszor csöndre intette, mi pedig jókat nevettünk ezen. Az egész beszélgetés hangulatát voltaképp nagyon szerettem, mert családias volt, és mivel tudtam, hogy mind ugyan azokat kedveljük, egyáltalán nem feszengtem. Alteronnak nagyon jó meglátásai voltak a jövő filmjeire nézve, érdemes továbbra is meghallgatni a véleményét, követni a videóit, eljönni a találkozóira, mert a sok érdekesség és hír mellett ráadásul még szórakoztató is, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a  „Hogyan kell nézni és csajozni a STAR WARS filmekkel?” című videója, melyet már Christina Rékával készítettek el.

Egy szó, mint száz Alteron remek figura, hozzáértő, jól felkészült és láthatóan már megszokta, ha körülveszi egy kisebb tömegnyi hallgatóság, várva hogy hirdesse az igét. Jó előadó jó beszélőkével megáldva, ami néha meg megbotlik ugyan, de hát kinek nem? Emellett nagyon kedves és értelmesen beszélt mindenkivel, nem egy elszállt egójú fickó, csak egészséges kereteken belül. Szóval kövesd őt és iratkozz fel, hogy minél több dolgot tudhass meg a filmek, leginkább a szuperhősök világáról, mert ha kalauzt kellene választanom a világukhoz, ő lenne az egyik!

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .