186037109001202

Romantika, beteljesült szerelmek, tragédiák melyek összehoznak és elválasztanak. Lássuk az animék top 5 szerelmespárját!
Figyelem a cikk enyhe spoilet tartalmaz, csak saját felelősséggel!

letöltés

5. Kotoko Aihara X Irie Naoki – Itazura na Kiss
Az ő szerelmük tipikusan az, amiről mindenki álmodik. Olyan szerelem, ami elindul egy pontos és bár eleinte nem érzi mindkét fél, de végül megpróbáltatások, és sok szép pillanaton keresztül megismerik egymást és kialakul az, amit szerelemnek hívunk. Apránként és lassan fedezik fel egymásban a jót, és az értékeket,a közös élmények pedig felerősítik a kapcsolatukat, mely döcögősebben nem is indulhatna, de a végeredmény igazán gyönyörű.

maxresdefault

4. Levy McGarden X Gazille Redfox
Velük kapcsolatban, konkrétan és hivatalosan nem jelenthetjük ki, hogy egy pár, de már olyan sok utalás volt rá, hogy én már rég annak mondom őket. Ott volt, amikor Levy először segített Gazille-nak a mágiájával, mikor is fémből formázta meg neki a „LOVE” szót, hogy azt aztán megehesse és így nyerje vissza az erejét. Ott van az a tény, hogy a céh felbomlása után együtt vonultak be a mágia tanács berkeibe, és most a legismertebb, az a víz alatti csók, ami szerintem egyértelművé teszi kettejük kapcsolatát. Ahhoz képest, hogy ellenségekként indultak, és hogy Gazille elég csúnyán elbánt Levyvel és a barátaival a sorozat elején, igencsak szépen egymásra találtak.

images (1)

3. Kirito X Asuna – Sword Art Online
Szintén egy olyan párról beszélhetünk, akik nem egyik pillanatról a másikra lettek szerelmesek egymásba, hanem a körülmények és a cselekmény úgy hozta őket össze, na meg persze a szimpátia is adott volt. Ahogy a sorozatról szóló cikkemben is írtam, végre egy anime ahol van akció és normásian kifejtett szerelmi szál. Van csók, ölelés minden, ami kell, és van közös harc is. Arról nem is beszélve, hogy végül házastársak lesznek igaz csak a játékon belül, de az az egyik legszebb rész, amikor mindentől elszigetelve együtt élnek békésen, mint férj és feleség, igazán szívmelengető.

85c3640038e692e476eafb722b59e58c

2. Komatsu Nana X Hiroshima Nobu – NANA
Nem fogtok meglepődni szerintem, ha a dobogó első két helyére a két Nanát teszem ugye? Az ezüstérmes párosunk azért Hachi és Nobu lett, mert voltaképp ők már nincsenek együtt, de annyira szép az ő rövid, mégis sok mindent átívelő és bonyolult szerelmük. Nobu azok után is szereti Hachit, hogy kiderült mástól vár kisbabát, azután is szereti (ezt meggyőződésem) hogy már mással jár, mert érdekli a lány sorsa. Hachi pedig, bár szeretné eltemetni magában Nobut, és születendő gyermekére koncentrálni, szívében ott érzi annak az estének az emlékét, és nagyon is érdekli milyen jövője lesz volt kedvesének. A remény pedig ott van, hogy talán újra összesodorja őket a sors egy szép nyári estén, mint akkor rég.

ren_x_nana_id_by_ren_x_nana-dohkbo

1. Osaki Nana X Honjo Ren
Az első helyezett pedig egyértelműen Nana és Ren. Az ő szerelmük akár Rómeó és Júlia. Annyi minden szól ellenük, és annyi tényező akarja szétválasztani őket, hogy az már tragédia. Az eleje persze szépen indul, a család gondolata is szóba kerül náluk, de aztán Ren elhagyja Nanát. Nem azért mert nem szereti, azért mert annyira szereti, hogy azt akarja, hogy kiteljesüljön, hogy megvalósítsa az álmát, de ha háziasszony lenne mellette, ezt sosem tudná megtenni. Később viszont a távolság, a bandák rivalizálása, a média és úgy az egész világ ellenük van, nekik pedig mindenen és mindenkin át kell magukat szenvedni, hogy végül együtt lehessenek, a végső tragédia pedig egyenesen szívet tépő, és csak abban reménykedhetünk, hogy Júlia nem követi Rómeót…

no-game-no-life-episode-4-26

+1 Sora X Shiro – No Game No Life
Ők elvileg testvérek, de ezt senkit ne tévesszen meg csak fogadott. Őket aztán nem úgy kell elképzelni, mint a tipikus, romantikus párokat (ezért is csak +1) hanem inkább a köztük lévő lebilincselő köteléket és szeretetet kell nézni, ami nem csak a saját, de más világokon is átível. Egymástól függnek, és egymás nélkül nagyon élni sem tudnának, ha egy kis időre külön kellene válniuk, tuti bepánikolnának. Ez a kötelék pedig lenyűgöző, ezért szeretjük őket annyira.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .