Most nem tudom, hogy ezért a listáért mennyire fog járni a megkövezés – hiszen csak kristályok lesznek benne –, de az is nyílt titok, hogy a Steven Universe a története és világkialakítása mellett a szereplőkből is a legjobbat hozza ki. Lássunk is belőlük egy kis csokorra való összeállítást.

top 5

  1. Rózsa Kvarc

Bár nem sokat szerepel normálisan a képernyőn – legfeljebb flashbackekben tűnik fel – mégis egy központi és meghatározó karakter. Rózsa egy komplex és teljes értékekkel teli nő: egyszerre harcos és vezető, gondoskodó védelmező és szerető anya egyben. Bár, ha most visszatérne a szívem szakadna, hiszen mindenki tudja, hogy annak mi lenne az ára.

rose

  1. Gránát

Ő az a személy, aki simán viselhetné a föld legmenőbb anyukája címet. Gránát nem csak remekül átvette Rózsa szerepét, mint vezető és pótanya, olykor-olykor megnyílik ő is, és láthatjuk, hogy addig mi csak a személyisé felszínét láttuk.

garnet

3.Szugilit

Bár heves, és erősen kiszámíthatatlan fúzióról beszélünk, Malachite és Opál mellett ez a legkedvesebb fúzióm. Nemcsak erős és nagy a szája, hanem ég benne mindkét alkotó fél bizonyítási vágya Steven irányába – az hogy lenyűgözzék a kisembert – egyszerre megható és ösztönző jellegű.

szugilite

2.Ametiszt

Második helyezettünk, a kicsi túlsütött pocok, aki szó szerint csak egy hajszállal maradt le az első helyről: lusta, trehány, nagyszájú és eléggé gyerekes, de ez és a kristályok közüli legnagyobb embersége egy hihetetlen karakterré teszi Ametisztet – és akkor még nem számoltuk bele nem éppen fényes múltját.

amethiszt

  1. Jasper

Kövezzetek nyugodtan meg, de a lista első helyén ez a sárga, harcias kvarcharcos trónol. Bár hivatalosan antagonista, én is azok táborát erősítem, akik szívesen látnák a jók oldalán harcolni a földért – mert bár lenézés ide, bunkóság oda, ő tipikusan egy olyan karakter aki csak az érme egyik oldalát látja, és megvan rá az esély, hogy jó útra tér, ha megtapasztalja a másikat is.

jasper

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .