Őszintén szólva, az első cikkel ellentétben itt jóval kevesebb sorozat (vagy annak a folytatása) keltette fel az érdeklődésemet, de próba-cseresznye alapon, adok mindegyiknek egy esélyt, hogy bizonyítson.

active raid

Tsukiuta. The Animation

Már az első szinte elhullott a rostán, ugyanis volt szerencsém találkozni azzal a randi játékkal, ami alapjául szolgál ennek a sorozatnak. Ismét kapunk egy sima, valamint egy fordított háremet, tele válogatott és ízlésesen kinéző (ehhez gyárilag csatolt a zéró egyediség) fiúkkal ill. lányokkal – ugyanis ez a sorozat két komponensű.

 tsukiuta

Ange Vierge

Egy érdekesnek ígérkező (de még így is erősen ecchi szagú) anime várható Júliusban a Silver Linktől. Története szerint három világot egybefúzionált egy bizonyos esemény, és ez a hirtelen dolog néhány lányból különleges képességeket hívott elő, és akiknél felfedezték ezt az erőt, azokat elküldték a Seiren szigetre, hogy az ott lévő akadémián folytassák tovább a tanulmányaikat.

 ange vierge

Berserk (2016)

Mivel még mindig a valamit mondani is akaró animék híve vagyok, így nagy örömmel reagáltam arra a hírre, hogy a D Gray Man mellett a Berserk is megkapja a maga ráncfelvarrását. Nem tudom, hogy mennyit fognak megváltoztatni az eredeti történethez képest, de az biztos, hogy már csak emiatt az egy sorozat miatt is emelkedik az epic-faktor a nyáron.

berserk 

Masou Gakuen HxH

Az ecchi szag már kikészítette az orromat az utóbbi hónapokban, így erre az animére már a puszta szemöldökráncoláson kívül mást nem tudok mondani. Annyi előnye azért van a Seikon no Qwaserrel szemben, hogy itt a főhősnek csak meg kell fognia a lányok melleit nem pedig – aki látta a Seikont, az tudja.

masuo

 

Folytatások

Shokugeki no Souma: Ni no Sara

Újabb szemöldök felhúzás, és ismételten csak az égig. Nagyon kevés kajás anime tudott megfogni eddig (Yakikate!!Japan), így nem csoda, hogy a Shokugeki sem tudott megfogni, így nem is nagyon várom a folytatását se, de mivel sok a rajongó, így nagy arcátlanság lett volna részemről, hogyha nem említem meg.

 soma

Tales of Zestiria the X

Nem teljesen helytálló a folytatás, hiszen nem egy konkrét második (vagy esetünkben inkább x-ik) évad a Zestiria, hanem már nem-is-tudom hányadik sorozata a Tales of sorozatláncolatnak, ami képes arra, hogy bár egy kaptafára megy az összes sorozat cselekménye, mégis képes leültetni az adott médium elé a nézőt.

 tales of

Active Raid: Kidou Kyoushuushitsu Dai Hachi Gakari 2nd Season

És ezzel megvan a leghosszabb címmel rendelkező folytatásunk a nyári szezonban (lekörözve a Binan Koukout), és hogy mit kapunk ettől az animétől: futurisztikus jövőt, akciót és persze jóféle lövöldözős/verekedős jeleneteket – egyszóval mindent, amit csak belebírt préselni az Orange és Production IMS.

active raid kidou

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .