Átlag három fajta karakter van, aki képes megfogni: akit jól alakítanak ki, sokat szerepel, de meghal (ez a leggyakoribb), azok a ritkaságok, akik túlélik és fontosabb szerepet kapnak a sorozatban, és van a harmadik csoport, akik nem sokat szerepelnek a vásznon, vegyes a túlélési rátájuk, de mégis van bennük valami, ami miatt a néző képes megkedvelni. Most ez utóbbiak kerülnek terítékre.

sukari

5.Chiquita (Jormungand)

A kortalan arcú zsoldosnéni talán az egyik (ha nem a) legerősebb két lábon járó szakavatott  gyilkológép az egész sorozatban. Nagyjából annyit tűnik fel, mint munkaadója Kasper, de akkor garantált az irreálisan nagy mosoly, és a vég nélküli precíz kivégzések.

chiquita2

4.White Princess Evermillion (Witch Craft Works)

Shirohime egyike azon kevés női karaktereknek a Witch Craft Works-ben, aki lehet kedvelni. Egyértelmű, hogy nem emberi lény (legalábbis már nem az), akkora erővel, hogy még az egyik fő gonosznak (és erős boszorkánynak) bemutatott Medusa is tisztelettel vegyes félelemmel akarja megkaparintani az erejét.evermillion

3. Maha Zoldyck (Hunter x Hunter)

Egy újabb senior korú harcos: Maha Zoldyck Zeno (Killua nagyapja) nagyapja és a legöregebb élő orvgyilkos a Hunter x Hunter világában. Erejét még nem nagyon mutatta meg a sorozatban, de az biztos, hogy top 3 listán benne van erősségben.

maha

2. Captain of the Black Scripture&Kaire-sama (Overlord)

Őket azért veszem egy kalap alá, mert egyrészről ugyanabba a csapatba tartoznak, másrészről egyikük ereje sincs konkrétan kifejtve, csak annyit tudunk, hogy erősek. Az idős Kaire-samáról (aki azért egyedi, mert a karakterek közül csak ő visel keleti ruhát) csak annyit tudunk extrába, hogy egy világtárgy birtokosa, amivel képes volt még Shalltear felé is kerekedni.

Kaire

1. Gina (Gangsta)

Chiquita mellé felsorakozik egy újabb kemény női tag. Gina a Gangsta világának legöregebb és egyben legerősebbként számon tartott Twiligthja, a Paulklee Guild vezetője, és a köré tömörülő Twilight-ok vaskezű ki nem mondott vezetője. Pontos erejét még nem nagyon lehet tudni, de az biztos, hogy mindenki drága Nico-ja a közelébe se ér, de még a közvetlen alatta szolgáló Gingert is simán a földbe taposná.

gina

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .