Mivel a szerkesztőségben mind lányok vagyunk, nagy mértékben tapasztaljuk, hogy a fiúk még mindig nagyon oda tudnak lenni egy lányért kontrollerrel a kezében – főleg, ha még használni is tudja. Mi a tetejébe még minderről írunk is. Azonban jó, ha tudjátok, mire vállalkoztok, ha egy geek bloggerrel akartok kezdeni. (A tartalmat kérjük kellő humorral kezelni!)

blog11. Soha nem nézitek azt a filmet, amit Te szeretnél. Sem azt, amit Ő. Azt nézitek, amit az olvasók akarnak.

2. Akárhányszor odaérsz hozzá, még integet, hogy ülj le: tesztel, olvas, vagy épp az aktuális cikkét írja. Egy biztos: nála is egy órát várhatsz az öt percre.

3. A romantikus hétvégét felejtsd el! Rendezvényen van, megbeszélése van, promóción vesz részt, játszik, vagy mindezeket egyszerre. Ha mégsem, akkor premier előtti vetítésen van.

4. Sosincs pénze! Ha romantikus vacsorát akarsz főzd meg, vagy fizess, mert nincs pénze. Elköltötte cosplayre, belépőre, játékra, könyvre, mozijegyre.

5. A párkapcsolatotoknak alapvetően három résztvevője van: Te, Ő és a blog. Ne is próbálj ezen változtatni!

blog26. Sosem eszik eleget és véletlenül sem rendszeresen. Ennek okai lehetnek: nem ér rá, elfelejti, nem fér bele a cosplayébe. Ez alól legfeljebb akkor mentesülhetsz, ha szakács, cukrász, vagy mindkettő vagy, és mindezt pokolian jól csinálod.

7. Nem mehetsz el nyaralni vele kettesben. Vele fog menni a laptopja, a telefonja és persze rengeteg munka, hiszen várják az olvasók. Ő az, aki nem azért csekkolja a telefonját a randikon, hogy cseteljen a beszélgetés helyett, hanem mert állandóan a statisztikát lesi.

8. Persze szerencséd van, mert ennek köszönhetően az élettere felszerelt minden jóval, amit csak egy férfiember megkívánhat, így nyugodtan nyomkodhatod a PlayStationt, nem fog rád megsértődni. Sőt, ha végzett a munkával, akkor még csatlakozik is.

9. Rendszeres időközönként idegrohamot kap, miszerint semmire nincs ideje. Mindezért természetesen Téged hibáztat. És hát tulajdonképpen te is vagy a hibás!

10. Nem mehetsz vele rendezvényre úgy, hogy ne kellene megállni minden lépés után. Persze ez egyébként a cosplayerekre is igaz, csak épp ezúttal nem lehet megúszni a dolgot egy fotóval. Mindenkivel kötelező kitárgyalni a legújabb híreket, az új premiereket, a játék frissítéseket és a készülő cikkeit.

10+1: Mindezeknek köszönhetően hatalmas szíve van, elvégre elfér benne a többezer olvasója. HA Te vagy az, akit kitüntet a figyelmével még mellettük is, akkor bizonyára nagyon értékes vagy számára.

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .