Nagyon ritka események egyike közé tartozik az, hogyha egy karaktert egyből megkedvelek – ettől már csak az esik meg ritkábban, hogy ezt az adott szereplőt rekordidő alatt megutálom. Most ezekből a díszpintyekből lesz válogatás a nagyérdemű számára.

sebas

  1.  Yui (Fushigi Yuugi)
    Ő az, akire még azt tudom mondani, hogy bizonyos tekintetben jogos amit tesz, hiszen nem kevés súlyos atrocitás érte az új világban, és azt valahogy – vagy még inkább valakin – le kell vezetni. Azonban arra már nincs mentség, hogy mindezt a legjobb barátnője rovására követi el, akinek mindössze annyi a bűne (amellett, hogy piszkodul idegesítő), hogy a mindkettejük által áhított fiú Miakát szereti.

yui

4.Seryu (Akame ga Kill)
Nem sok elmebeteg karaktert utálok, de Seryu miatt kiborult nálam az a bizonyos bili. Eleinte mér egy ötletes, jól behozott és megfogó karakternek tartottam, de amikor megmutatja a valódi arcát, az nagyobb pofon még attól it, amit Saitama adhatna. Pedig nekem semmi bajom az őrültekkel, de Seryunál valahogy nagyon nem jól és nagyon gonosz módon játszották ki ezt a kártyát.

seryu

3 . Daniel Monroe (Gangsta)
Egy újabb cuki álcát viselő karakter. Megkockáztatom, hogy talán még szegény Doug-nál is jobban bírtam ezt a papust, hiszen annak ellenére hogy üzelmei nagy része nem igazán tisztességes (mondjuk ebben a sorozatban kinek az?), de egy, az embereit atyailag szerető és gondoskodó alaknak mutatták be. Aztán amikor lekerült róla a maszk, az állam a padlón koppant ijedtemben, hogy voltaképpen nem csavartak a karakteren – mert mindvégig voltak utalások erre – hanem egyszerűen megmutatták a valódi, sokkal rosszindulatúbb személyiségét.

daniel

2.Sinbad (Magi)
Talán ő az, akiben a legnagyobbat csalódtam eddigi animés pályafutásom során. Mindvégig az abszolút kedvencemként tartottam számon, ahogyan ez egy korábbi cikkben is megfigyelhető, de sajnos – Danielhez hasonlóan – itt is sejthető volt ez a nem kívánt fordulat. És próbálkoztam, hogy ugyanolyan szinten maradjon, mint azt eredetileg betöltötte, de sajnos a manga végképp meggyőzött arról, hogy erről szó nem lehet.

sinbad

  1. Biba (Koutetsujou no Kabaneri)
    Bár Yukina és Sukari szerintem a Koutetsujou legjobb – és sajnos méltatlanul elhanyagolt – karakterei kezdetben Bibára is azt hittem, hogy a jók táborát fogja erősíteni. Kell-e mondanom, hogy ez mennyire nem lett igaz. Aki követte a heti epizódértékelést az láthatta, hogy szó szerint részről-részre, fokozatosan és véglegesen megutáltam Bibát. Nem azt mondom, hogy rosszabb, mint az eddigi kompánia együttvéve, de majdnem.

biba

Szerző

Avatar
Hanama
Alapító és szerkesztő

Horror, Anime és Gamefan ameddig világ a világ. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .