Az utóbbi időkben hála az égnek kaptunk néhány elég érdekes kis androidos játékot, amik lehet hogy már időközben megszűntek (Ayakashi), vagy átalakultak (Blood brothers), de még így is hozzák azt az adott színvonalat, amit elvártunk tőle.

mystic

5.Pokemon Go
Mint ahogy azt egy korábbi cikkben bővebben kifejtettem a játékról sokakhoz hasonlóan nekem is nagyon nosztalgikus élmény volt játszani ezzel a játékkal. Sajnos már lekerült a telefonomról bizonyos és bizonyos változtatásaival ma sem értek egyet, de az biztos, hogy egy maradandó élmény a számomra.

pokemon go

4.Please Stay Calm
A nevével ellentétben ez nem egy relaxációs játék, hanem szintén egy kis gps alapú játék – csak itt pokemonok helyett zombikat lokalizálhat az ember a városán belül. A történet nem ver eposzi magasságokat, a képregényes stílus ellenben megkapó, valamint a gps segítségével igazán vicces helyzetek alakulhatnak ki.

please staycalm

3.Mystic Kingdom
Egy kisebb aranyos játék, ahol chibi harcosok segítségével teszünk igazságot, és legények (vagy éppen leányok) leszünk a gáton. A kis karakterszinkron aranyos, a képességek érdekesek és maga a játékos közösség berkein belül is viszonylag kis létszámú a troll.

mystic kingdom

2.Otogi: Spirit Agents
Ez a játék az Ayakashi: Ghost Guild kisöccse. Nem viccelek. Bár már más a fejlesztő cég, a script írók és a grafikusok ugyanazok. Nagy fejlődés azonban az, hogy immáron 3D-s karakterekkel vesszük fel a harcot az ellenféllel szembe, valamint remek – és animésként könnyen felismerhető – szinkronosokat kaptak a karakterek.

otogi

1.Deadman’s Cross

Le sem tagadhatnám, hogy ez a legrégebbi (még működő) kedvenc játékom, ami dupla öröm: ugyanis tcg alapú és vannak benne zombik. A grafika valami zseniális, a történetszál érdekes – bár kissé azért kiszámítható -, de nagyon gyorsan lehet benne fejlődni, és nem kell rá irgalmatlan mennyiségű pénzt költeni, hogy erős deadmanjeid legyenek, csupán jól kell lőni.

deadman

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .