gotham_season_3_jim_gordon_snow_globe_landscape_poster-850x560

Gotham és a kezdődő logikai buktatók 1.rész…

GOTHAM: L-R: Guest star Richard Kind, Robin Lord Taylor and Michael Chiklis in the “Mad City: Better to Reign in Hell…” season premiere episode of GOTHAM airing airing Monday, Sept. 19 (8:00-9:01 PM ET/PT) on FOX. ©2015 Fox Broadcasting Co. Cr: Jeff Neumann/FOX.

Hat hónap telt el a Strange eset óta Jim gordon fejvadásznak állt, Barnes kapitány visszatért, Bruce svájci kiruccanása után belekíván piszkálni a vállalata ügyes bajos dolgaiba, Fish Mooney a szörnyek élére állt, Pingvin meg halat akar enni, Selina haja meg visszagöndörödött…

GOTHAM: Guest star Jada Pinkett Smith in the ÒMad City: Better to Reign in HellÉÓ season premiere episode of GOTHAM airing airing Monday, Sept. 19 (8:00-9:01 PM ET/PT) on FOX. ©2015 Fox Broadcasting Co. Cr: Jeff Neumann/FOX.

Jó, nem szeretnék senkit megrémíteni, nincs menthetetlen baj, de én csak pislogva néztem, hogy itt hol telt el fél év? Mert hivatalosan igen, de se a karakterek, se a cselekmény szempontjából nem telt el érezhetően, maximum csak egy, vagy két hét. Senki és semmi nem úgy működik, mint ahol eltelt fél év és ez nagyon zavart. Nekem ne mondja senki, hogy fél év alatt senki nem tudta megtalálni Fish-t vagy a teremtményeit, vagy hogy fél év kellett, hogy Pingvin a sarkára álljon, illetve, hogy Srange ügyében fél év alatt semmi nem történt, azt meg pláne ne, hogy a titkos tanács fél év alatt, míg Bruce távol volt, a babérjain ült Szóval ez az idő kiesés nagyon nem volt ide illő. Aztán a rész közepe felé, elkönyveltem ezt egy apróbb bakinak és továbbléptem.

gotham-season-3-better-reign-in-hell-1024x675

Ha ezt az idő bakit elfelejtjük, akkor a rész ugyanúgy tökéletesen működik, mint az elődei. Izgalmas, akciódús, teli rejtéllyel és fordulatokkal. A színészek sziporkáznak. Különösképp Oswald és Ed párbeszéde tetszett, illetve Barbara alakítása, amikor el akarják foglalni a bárjukat. Persze a jó öreg Jimről se feledkezzünk meg, nagyon érdekes látni mint csúszik egyre mélyebbre miután már valóban semmije sem maradt. Az egyetlen kiút a fejvadászat, és egy újságíró hölgy feltűnése. És itt van egy új szintén nagyon jó dolog, ami már hiányzott a sorozatból, az pedig a média képviselete, de Valerie Vale-al (Jamie Chung) most ezt megkapjuk. Kotnyeles, pimasz és nagyon ravasz, tökös nő, úgy érzem, sok izgalmas galibát fog még okozni.

GOTHAM: Guest star Jamie Chung in the “Mad City: Better to Reign in Hell…” season premiere episode of GOTHAM airing airing Monday, Sept. 19 (8:00-9:01 PM ET/PT) on FOX. ©2015 Fox Broadcasting Co. Cr: Jeff Neumann/FOX.

Azt kell,hogy mondjam évad kezdésnek tökéletes volt, ha ezt a fél éves bakit elnézzük neki, ami nonszensz. Megmaradt a hangulat az események pörögnek, még mindig, sőt egyre inkább képes rá a sorozat, hogy fenntartsa az érdeklődést, hogy minden része izgalmas legyen. A karakterek egyre inkább kibontakoznak, fejlődnek és alakulnak azzá, amikké válniuk kell. Azért Poison Ivy felnőtté alakulására rettentő kíváncsi vagyok, hogy lesz a suta kislányból bombanő.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .