A szombati nappal nagy szerencsénk volt, ugyanis az időjárás egy kellemes meleg és napsütéses nappal lepte meg a Hungexpo látogatóit, azonban vasárnapra már elfogyott ez az erő, így beköszöntött az ősz.

dsc_0547

De nem kellett aggódni, hiszen a D csarnok bőven adott helyt a látogatóknak, sőt, rengeteg lehetőséget a gamerek számára, hogy egy kisebb rendezvényen valóban odaférjenek a VR-hoz, az autóversenyzéshez vagy a Just Dance-hez – utóbbi Orlissát és Cathyt is rendesen megmozgatta, ám videofelvétel nem készült erről.

A hétvége egyértelműen legnagyobb durranását az Amai Teaház hozta el (ismét, hiszen nyáron meg a fagyijukkal lopták be magukat a szívünkbe): egy ugráló vár személyében. Méghozzá nem egy sima ugráló várat hoztak el magukkal, hanem egy Totorósat, ahol bizony eme lény hasára is rá lehetett ugrálni, már aki elég ügyes volt és volt még benne szufla. Higgyétek el, öt perc ebben a Totorós, erdős mennyországban visszahozza az ember gyermekkorát, és egyúttal jól le is fárasztja.

dsc_0367

Ráadásul vasárnapra esett a kockakerekasztal, ahol ezúttal Seregi Raymund volt a műsorvezető, a főbb témák pedig az újonnan induló sorozatok, az egyre több remake-, és képregény sorozatok – de azért bekerült a beszélgetésbe egy kis Star Wars is.

Persze a vasárnap attrakciója a performance verseny, vagyis a jelentkezők ezúttal nem csak lenyűgöző jelmezükkel hívják fel magukra a figyelmet, hanem színpadi produkciójukkal is. Mantis csapatának varázslatos Sailor Moon karaktereket felvonultató legyezőtánca, Buttercup lenyűgöző dala a Shrek 2-ből, vagy éppen az Attack on Titan kifigurázása mind elnyerte a közönség ovációját.

dsc_0470

Az eső ugyan beindult délután, de ez senkinek sem szegte kedvét, inkább mindenki behúzódott az épületekbe, majd pedig az eső elállta után kihasználta a rövidke napsütést egy kis fotózáshoz, ami, elengedhetetlen kelléke a conoknak.

dsc_0370

A vasárnap egy újabb felejthetetlen nap volt, ami a barátok nélkül bizony nem ennyire fantasztikusan sikeredett volna. Hazafelé az úton pedig a szokásos kérdés került elő, ki mit vesz fel a következő alkalomra?

Szerző

Alapító és főszerkesztő

Mindig online kütyüfüggő, “csak még egy epizód” suttogó, űrhajó gyűjtögető kocka, digitális bennszülött. Igazi fangirl és PR munkatárs a Serenityn.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .