6-1

A pincéből hozták vissza, de lassan csak összekaparják magukat.
Vigyázz! Enyhén Spoileres!

Két új igen közismert Flash gonosz üt fel a fejét Central Cityben, Tükörmester (Grey Damon) és Pörgettyű (Ashley Rickards) személyében, miközben Barry és Iris azon idegeskednek, hogy vajon Joe mit gondol, miközben csókolózni látja őket. Jessie és Wally pedig annak ellenére, hogy Jessie másik világból való, eléggé összemelegednek, de sajnos vissza kell térniük az otthonukba, ezért Wells a helyettesét kutatja sok világon át. A következő részben pedig Caitlin a fagyasztó képességének okait kutatja az édesanyjával, miközben a városnak egy óriási szörnyek kell felvennie a harcot.

12

Visszajutottunk a szokásos, elfogadható sémákhoz. Jönnek a gonoszok, Barrynek megmondják, mit cincáljon, egy kis félrehívó beszélgetés és ennyi.  Jól szórakoztam a két rész alatt, de maradandót nem alkotott, viszont már nem verem a fejem a falba a sok ökörégen, sőt vannak itt kifejezetten érdekes dolgok. Például az új Wells, akiről nem lehet eldönteni, hogy miről hazudik és miről nem, mert amikor kiderülnek róla dolgok, akkor sem vagyunk biztosak benne, hogy az az igazság. Itt van a Jessie Wally páros, akik nagyon aranyosak együtt. Caitlin jeges problémája pedig egyre érdekesebb, kíváncsian várom, hogy hogyan birkózik meg a dologgal. Az anyjával való konfliktus és annak kezelése pedig nagyon szép volt.

9-2

 A legizgalmasabb mégis Julian és Barry kapcsolata. Előjön ugyanis a „szeretem, nem szeretem a metahumánt” kérdés, és Julian álláspontja szerint Flash sem épp túlzottan jó, mivel letargiába süllyeszti a dolgozni próbáló rendőröket. Barry azzal érvel, hogy védi a várost és reményt ad.  Aztán egy közös kalandba kerülnek, ahol Flash megállítja Juliant valami borzalmas tettben, amitől átrendeződik a karakter értékrendje. Kissé gyors számomra, de hihető a színészi játék miatt. A szomorú az, hogy Julian ez alatt az öt rész alatt több pozitív jellemfejlődés alatt megy át, mint maga címszereplő. A két rész humoros töltetei megvannak, a szokásos Star Wars utalás zseniális. A hangulat visszatért a rendes kerékvágásba, de még mindig nem vigasztal, mivel lehetne ez az egész sokkal jobb is.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .