A The CW kihasználta a lehetőséget, hogy négy DC Comics sorozat is náluk fut, így összehozott egy négyes super crossovert, vagyis Supergirl, Arrow és Flash a Legendákkal egyesülve száll szembe a gonosz idegenek invázióval, vagy valami egészen hasonlóval…

legends-of-tomorrow-s02e07-3

Egy idegen faj támadta meg az emberiséget, a Dominators terve, hogy eltünteti a bolygóról a meta-embereket, vagyis a szuperképességekkel rendelkezőket, ezért nem csak megtámadta a Földet, hanem sokukat el is rabolta, hogy beleférkőzzenek a fejükbe. Azonban kiderült, hogy a Dominátorok egy szuperfegyvert akarnak bevetni a bolygón, amivel minden meta-embert megölnének, megy úgy milliónyi másikat is, és ezt persze hőseink nem hagyhatják annyiban.

Nate azonban talált egy felvételt, ahol az emberiség már korábban találkozott a Dominátorokkal, méghozzá 1951-ben, így a csapat ketté vált és visszamentek a múltba, hogy kiderítsék a támadás valódi okait, azonban ezzel olyan dolgot is elindítottak, amire nem számítottak, és amit csak 2016-ban lehet majd kijavítani, de ahhoz nagy áldozatokat kell hozni.

Kicsit tartottam a mostani epizódtól, mivel a négyes sorozatból én csak a Legendákat nézem – persze azért a lányok mesélnek nekem Flash-ről vagy Supergirl-ről –, így tartottam tőle, hogy mennyire lesz számomra érthető, de szerencsére ezzel nem volt gond. A készítők nem mentek bele túlságosan a szereplők drámájába, de egy ilyen kaliberű feszített tempónál ez logikus is, és ezzel két legyet ütöttek egy csapásra.

legends-of-tomorrow-s02e07-1

Barry Flashpoint hibája most is, mint mindenre kihatott, és érhető a többiek dühe iránta, de Sisco reakciója a végén elsöprő fegyelemről és belső értékekről tanúskodott, ami előtt le a kalappal. Stein professzor felfedezése volt talán a legérdekesebb: a korábbi részekben csípte a szemem ez az új emlék, mert féltem tőle, hogy mi sülhet ki belőle, de szerintem a legjobb dolgot hozták ki ebből a készítők, és egy nagyon érdekes pluszt kapott így a karakter.

Felicity és Sisco geeksége már túl megy minden határon, vagyis majdnem, mert ha a szerkesztőségünk néhány tagja egy helyen tartózkodik, hasonló dolgok történnek. Nehéz eldönteni, hogy ezúttal ki vitte a prímet, mert Rory erősen beszállt ebbe zseniális beszólásaival, na meg Nate egy filmbéli idézettel! Ráadásul Sara és Rory között lezajlott egy kisebb „beszélgetés” aminek még várom a folytatását.

A nagy csatajelenet elképesztő volt, a csapat, ahogy összeállt, a mozgások, a beszólások Rorytól vagy éppen Amaya hihetetlen ereje fantasztikus látványt nyújtott, elnéztem volna még vagy negyed órán át csak ezt az egy jelenetet, és véleményem szerint kicsit túl hamar is lett vége annak a csatának.

legends-of-tomorrow-s02e07-2

Mindent összevetve remek húzás volt a The CW-től összeengednie a hőseit, és remélem jövőre is vannak ilyen terveik, mert ebből kérek még, nagyon sokat és nagyon sokszor!

Már csak Constantine-ért vérzik a szívem…

Szerző

Alapító és főszerkesztő

Mindig online kütyüfüggő, “csak még egy epizód” suttogó, űrhajó gyűjtögető kocka, digitális bennszülött. Igazi fangirl és PR munkatárs a Serenityn.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .