Bár 2016 is remek új animékkel és még jobb folytatásokkal látott el minket, azért ne feledkezzünk meg arról, hogy hamarosan itt a 2017, és vele együtt a téli szezon januári darabjainak kezdete is vészesen közelít.

Little witch Academia (Trigger)
Az eredetileg két filmet számláló alkotásnak a sorsáról idén döntött a Kill la Killt és a Space Patrol Luluco-t is készítő Trigger Studio jóvoltából, január első felében már láthatjuk is a három mágustanonc és társainak különös, de sokkal inkább bizarr és mulatságos kalandjait.

Demi-chan wa Kataritai (A-1 Pictures)
Lolisok előnyben ennél az animénél. Egy férfi , miután felfedezi az emberek között járó, Deminek nevezett mágikus lényeket, úgy dönt hagy tanítani akarja őket, és az álmát sikerül is megvalósítania, ám a három főszereplő kishölgy (vámpír, dullahan és succubus) kicsit sem könnyíti meg az életét. Kicsit a Mitsudomoe-hoz hasonlatos , és ha ez is ilyen szórakoztató lesz, mint a fentebb említett, akkor nem lesz vele probléma.

Masamune-kun no Revenge (Silver Link Studio)
A bosszú mindig édes, gondolta Masamune-kun, aki röpke egy év alatt a duci és béna gyíkból jóképű és remek tanulót faragott magából, pusztán csak azért hogy bosszút álljon az őt folytonosan megalázó lányon, aki most persze rá sem ismer a fiúra. Bár tényleg jó témával dolgozik a sorozat, végtére is az iskolai terror egy nagyon is aktuális és feszegetni való téma, de dombon ülő fűcsomó legyek, ha nem az jön ki belőle, hogy a fiú végül elfelejti a bosszút, és összejön a lánnyal.

Kuzu no Honkai (Lerche)
Egy másik szerelmes téma – már kellett egy kicsit a korábban tapasztalt sok shounen és horror mellett -, csak itt a párkapcsolat van előtérben, méghozzá az a formája, amikor a pár tagjai nem is szeretik egymást, csak azért vannak együtt, hogy ne legyenek magányosak, miközben a szívük valaki máshoz húzza őket – akik nagy valószínüséggel teljesen elérhetetlenek. Tetszetős téma, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle

Folytatások:

Ao no Exorcist: Kyoto Fujouou-hen

Tales of Zestiria the X 2nd Season

Rewrite 2nd Season: Moon-hen / Terra-hen

Super Lovers Season 2

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .